Search

Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Μια ανάσα πριν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2022-23 βρίσκεται η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη μετά την εμφατική νίκη της με 4-0, την περασμένη εβδομάδα, στο ντέρμπυ κορυφής με τη Δόξα Γρατινής, για την 22η αγωνιστική, βρίσκεται στο +7 από την συνδιεκδικήτρια της, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Ως εκ τούτου, οι μαυραετοί το μόνο που χρειάζονται, είναι μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, προκειμένου να σφραγίσουν τον 5ο τίτλο της ιστορίας τους στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Το Νέο Σιδηροχώρι, όπως όλα δείχνουν, θα στεφθεί Πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και πάλι μετά από 3 χρόνια και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την πολυπόθητη επάνοδο στην Γ Εθνική. Το έργο του εκεί θα είναι δύσκολο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας, ελπίζουν να βρεθεί λύση και στο θέμα του γηπέδου, προκειμένου να αγωνιστούν με περισσότερες αξιώσεις στο μίνι Πρωτάθλημα.

Η Δόξα Γρατινής αν και ξεκίνησε την σεζόν με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί, δεν είχε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και πλέον φαντάζει αδύνατον να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Η Ελπίδα Σαπών και ο Κομψάτος Πολυάνθου που επίσης εξακολουθούν να έχουν μαθηματικές ελπίδες, προφανώς και είναι αδιανόητο να φτάσουν στην κορυφή, ωστόσο (και) η φετινή τους πορεία είναι άξια αναφοράς.

Η Ελπίδα μπορεί να μην καταφέρει ούτε και φέτος να τερματίσει στην κορυφή του Πρωταθλήματος, ωστόσο έχει ως μεγάλο στόχο το Κύπελλο, εκεί όπου έχει κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον Τελικό.

Από την άλλη ο Κομψάτος πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του και έβαλε πλέον για τα καλά το όνομά του, στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου μέχρι το φινάλε:

Ατσάλι Αρχοντικών (εκτός, 23/4), Αναγέννηση Παγουρίων (εντός, 29/4), Κομψάτος Πολυάνθου (εκτός, 6/5), Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (εντός, 13/5)

Share it