Search

Τέσσερις ομάδες παλεύουν για την αποφυγή μιας θέσης! Τα δεδομένα στην μάχη της παραμονής στην Γ’ Εθνική

Στην τελική ευθεία για τα καλά έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την μάχη της παραμονής στον 1ο όμιλο να έχει πάρει “φωτιά” με 4 ομάδες να μάχονται για να αποφύγουν τη μία και μοναδική θέση που έμεινε για τον υποβιβασμό καθώς η 28η στροφή ξεκαθάρισε κάπως τα δεδομένα

Κι αυτό καθώς με την ήττα που υπέστησαν αποχαιρέτησαν την κατηγορία βάση προκήρυξης πάντα Αγροτικός Αστέρας, Ορφέας Ξάνθης και Βύρωνας Καβάλας ενώ η Δόξα Δράμας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην μάχη των τεσσάρων. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα δεδομένα όπως και φυσικά το μενού των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους δύο στροφές πριν το τέλος

Ακόμα ένας κερδισμένος “τελικός” για τον Άρη Αβάτου που κέρδισε το ξανθιώτικο ντέρμπι με τον Ορφέα(θυμηθείτε ΕΔΩ) και διατηρήθηκε στο +2 από την ζώνη κρατώντας την τύχη στα δικά του πόδια. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κερδίζει το νέο “τελικό” με τον Πανδραμαϊκό στη Φελώνη και εξασφαλίζει την παραμονή του χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι.. Σε περίπτωση ισοπαλίας πάλι θα κρατά την τύχη στα δικά του πόδια καθώς με δική του νίκη στη Μηχανιώνα θα σωθεί  σε αυτό βέβαια το άγχος θα παραμείνει και θα γίνει μάχη, ενώ στο τρίτο σενάριο που δεν θέλουν να σκέφτονται οι ξανθιώτες τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Αντίστοιχα την τύχη στα δικά του πόδια κρατά και ο Νέστος Χρυσούπουλης έχοντας δύο βατά παιχνίδια μπροστά του. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά θα παίξει στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική ομάδα και στην Χρυσούπολη με τον Βύρωνα, δύο ομάδες σίγουρα επικίνδυνες καθώς θα παίξουν χωρίς άγχος όμως σίγουρα ομάδες που ο Νέστος μπορεί να κερδίσει και να εξασφαλίσει την παραμονή του χωρίς να τον νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα.

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανδραμαϊκός κόντρα στην Καβάλα και διατηρήθηκε στο +1 από τη ζώνη και πλέον οι Δραμινοί θα παίξουν τα “ρέστα” τους στην Φελώνη με τον Άρη Αβάτου. Καθοριστικό αυτό το ματς με τους ξανθιώτες καθώς οι Δραμινοί θέλουν μόνο νίκη καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα θα είναι από πολύ δύσκολα έως καταδικαστικά. Την τελευταία αγωνιστική να σημειώσουμε πως ο Πανδραμαϊκός θα παίξει με την συμπολίτισσα Δόξα.

Συνεχίζει να είναι “ζωντανός” ο Θερμαϊκός που έκανε την πρώτη από τις τρεις υπερβάσεις που πρέπει να κάνει για να σωθεί κερδίζοντας στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Γιώργου Κούτση έχει μπροστά της έναν καθοριστικό αγώνα στο Παραλίμνιο με τον τοπικό Απόλλωνα σε έναν αγώνα που με ήττα αποχαιρετούν, με ισοπαλία θα συνεχίσουν να ελπίζουν ανάλογα και το αποτέλεσμα στην Ξάνθη ενώ με νίκη θα κάνουν μεγάλο άλμα παραμονής. Την τελευταία αγωνιστική ο Θερμαϊκός θα υποδεχθεί στην Θέρμη τον πρωταθλητή Καμπανιακό.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Πιο αναλυτικά:

Άρης Αβάτου   38β.:  Πανδραμαϊκός(εντός), Ποσ. Μηχανιώνας(εκτός)

Νέστος Χρυσούπολης  37β.:  Αλεξανδρούπολη(εκτός), Βύρωνας Καβάλας(εντός)

Πανδραμαϊκός  37β.:  Άρης Αβάτου(εκτός), Δόξα Δράμας(εντός)

——————————————————–—————————————————————————————————

Θερμαϊκός Θέρμης 36β.:  Απ. Παραλιμνίου(εκτός), Καμπανιακός(εντός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it