Search

Πανελλήνιο Νεανίδων: Με ήττα απο Εσπερίδες έπεσε η αυλαία της Α’ φάσης για την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Στην επόμενη φάση του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων προκρίθηκαν οι Εσπερίδες μετά την νίκη τους με 94-44 επί της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης και κατέλαβαν έτσι τη δεύτερη θέση του Β΄ Ομίλου.

Η ομάδα της Καλλιθέας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ χωρίς να απειληθεί σε καμιά περίπτωση από την αντίπαλό της.

Η Ελένη Μαργέλου με 20 πόντους και η Μυρτώ Λιανούδη με 16 ήταν οι κορυφαίες για τις νικήτριες. Από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης η Ελένη Τσελιπιώτη με 11 και η Αγγελική Χονδρού με 10 ήταν οι πρώτες σκόρερ της ομάδας

Διαιτητές: Κώτσου, Δικταπανίδης, Πετρόπουλος

Δεκάλεπτα: 34-19, 58-32, 73-37, 94-44

Εσπερίδες (Δήμου): Στολίγκα 11(3), Κατσιώνη 7(1), Τσούρντου 2, Βίγκα 7, Γεωργίνη 2, Σεγούρα 8, Αναστασάκου 2, Σταθάτου 6, Μαργέλου 20(1), Χλιαουτάκη 8, Παπάζογλου 5, Λιανούδη 16.

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Γιαβρίδης): Χονδρού Ε. 7(2), Χονδρού Δ. 3, Τσελιπιώτη 11, Χονδρού Α. 10(2), Καράμπελα, Οζέν 7(1), Βραχιόλογλου 2, Πατσάλη, Τάκου 2, Πασναγίδου 2, Γραμμενίδου.

Για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Παρακολουθείστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Δηλώσεις

Θανάσης Δήμου (Προπονητής Εσπερίδων): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Εμείς είμαστε στις τέσσερις  καλύτερες ομάδες της Ελλάδας κάτι το οποίο θεωρώ απόλυτα δίκαιο βάσει της προσπάθειά μας. Αύριο παίζουμε απέναντι σε ομάδα που ο ένας ξέρει τα χνώτα του άλλου με μοναδικό στόχο της νίκη και τη βελτίωσή μας».

Ράνια Γεωργίνη (Αθλήτρια Εσπερίδων): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης για την προσπάθειά. Εμείς κάναμε μια καλή εμφάνιση και παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Πήραμε την πρόκριση και πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια στοχεύοντας στην  καλύτερη δυνατή θέση».

Μιχάλης Γιαβρίδης (Προπονητής Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης): «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και ξέραμε ότι οι Εσπερίδες έχουν καλή ομάδα. Πέρα από το πρώτο πεντάλεπτο δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Είχαμε θέμα στην πίεση, χάσαμε πολλές κατοχές και δίκαια οι Εσπερίδες πήραν την νίκη».

Ειρήνη Χονδρού: «Οι Εσπερίδες ήταν καλύτερες και διαθέτουν καλές παίκτριες. Εμείς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το επίπεδα. Κέρδισαν δίκαια και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Share it