Search

Γ’ Εθνική: Από Θεσσαλονίκη η τετράδα του “τελικού” παραμονής του Αβάτου! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την Κυριακή(23/4, 16:00 LIVE SA) η δράση συνεχίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με παιχνίδια για την 29η και προτελευταία στροφή, σε μια αγωνιστική με πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή με αυτό μεταξύ του Άρη Αβάτου και του Πανδραμαϊκού να ξεχωρίζει.

Το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ του Άρη Αβάτου με τον Πανδραμαϊκό που αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς την μάχη της παραμονής καθώς με νίκη της ξανθιώτικης ομάδας αυτή αυτόματα εξασφαλίζει την παραμονή της, το παιχνίδι στο γήπεδο της Φελώνης θα διευθύνει ο Γιώργος Γιαννακός(φωτο) με βοηθούς τους Κολιπέτρο και Κωνσταντινίδη ενώ 4ος θα είναι ο Αγρίμης όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας

Την ίδια ώρα και μέρα ο Πανθρακικός θα παίξει σε εορταστικό κλίμα στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό που αναδείχτηκε πρωταθλητής οπότε το ματς κόντρα στους “πράσινους” θα είναι γιορτή για τους γηπεδούχους, σε αγώνα που θα διευθύνει ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Μερτζεμέκη από την Πιερία. Στην Δράμα θα δώσει το τελευταίο ματς της σεζόν ο Ορφέας Ξάνθης που θα αντιμετωπίσει την Δόξα σε αγώνα που θα διευθύνει ο Τικόζογλου με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Φακανά της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ενώ τέλος στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται το Νέστο Χρυσούπολης που “καίγεται” για νίκη σε αγώνα που θα διευθύνει ο Σιουμπάρας με βοηθούς τους Παστιάδη και Παυλίδη όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έντονο θα είναι το Θρακιώτικο χρώμα στο ματς της Καβάλας με το Ποσειδώνα Μηχανιώνας καθώς θα το διευιύνει ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Ομέρ Εμίν Κεχαγιά, Σάββα Ασικίδη και 4ο τον Παναγιώτη Κτίστη όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης. Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς του Παραλιμνίου με τον Θερμαϊκό που θέλει μόνο νίκη σε αγώνα που θα έχουμε τριπλέτα από Ημαθία ενώ στον Εύοσμο ο Αγροτικός υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με την τριπλέτα των διαιτητών να προέρχεται από την Πέλλα.

Αναλυτικά:

Κυριακή 23/4, Ώρα 16:00 LIVE SA

Γήπεδο Φελώνης: Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός  (Γιαννακός, Κολιπέτρος, Κωνσταντινίδης, 4ος Αγρίμης-ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς: Αλεξανδρούπολη FC – Νέστος Χρυσούπολης  (Σιουμπάρας, Παστιάδης, Παυλίδης-ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Χαλάστρας: Καμπανιακός – Πανθρακικός  (Ασλανίδης, Μαυρογιώργης, Μερτζεμέκης-ΕΠΣ Πιερίας)

Γήπεδο Δόξας: Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης  (Τικόζογλου, Χατζηβασιλείου, Φακανάς-ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – Ποσειδώνας Μηχανιώνας  (Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά, Ασικίδης, 4ος Κτίστης-ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Θερμαϊκός Θέρμης  (Μαυρίδης, Σαμαράς, Αδραμάνης-ΕΠΣ Ημαθίας)

Γήπεδο Ευόσμου: Αγροτικός Αστέρας – Μ. Αλ. Ορφανίου  (Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Σιώνη-ΕΠΣ Πέλλας)

Ρεπό: Βύρων Καβάλας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it