Search

Το έκανε ξανά ο Τάσος Βλασακίδης: Πρωταθλητής για 2η σερί σεζόν στην Γερμανία!

Την δική του ξεχωριστή προπονητική πορεία έχει χαράξει στην Γερμανία ο Τάσος Βλασακίδης.

Ο Εβρίτης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Bundesliga 2 ως προπονητής της Tus Mondorf, οδηγώντας την με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Βλασακίδης αποτέλεσε μέλος της «χρυσής» φουρνιάς του ΑΟ Ορεστιάδας μαθαίνοντας το άθλημα από τους καλύτερους και έχοντας στο πλευρό του τους αθλητές που γράψανε ιστορία με την φανέλα του ΑΟΟ.

Ως προπονητής, το 2005 βρέθηκε στο πλευρό του Μίλαν Τζούριτς ενώ παράλληλα ήταν προπονητής του παιδικού τμήματος του ΑΟ Ορεστιάδας κατακτώντας την 2η θέση στην Ελλάδα αφήνοντας παράλληλα ως «παρακαταθήκη» μία πολύ σημαντική γενιά αθλητών.

Το 2009 σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τον ΑΟΟ, ο Ορεστιαδίτης τεχνικός έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ενώ μέχρι να αποχωρήσει για την Γερμανία ήταν στο πλευρό του Συλλόγου στα αναπτυξιακά του τμήματα.

Ο Τάσος Βλασακίδης διετέλεσε φυσικά και προπονητής της γυναικείας ομάδας της Νέας Βύσσας οδηγώντας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Στην Γερμανία συνεχίζει να διαπρέπει, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το πόσο καλά τα καταφέρνουν οι Έλληνες και δη οι Θρακιώτες στο εξωτερικό.

Στην παρακάτω φωτογραφία ποζάρει με τα τρόπαια των πρωταθλημάτων του 2022 και του 2023 που κατέκτησε.

Share it