Search

Volley League Γυναικών: Φινάλε με 5η θέση και μοναδικές εμπειρίες στον ΑΟ Θήρας για την Καραμπάση!

Με το ματς για τα προημιτελικά της Volley League απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό τον οποίο κόντραρε στα ίσια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν ο ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα της Σαντορίνης γνώρισε την ήττα με 3-1 (25-22, 21-25, 25-22, 22-25) από τις «ερυθρόλευκες» τερματίζοντας στην 5η θέση της Α1, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Μέλος της φετινής ομάδας του ΑΟ Θήρας από την αρχή της σεζόν η Μαρία Καραμπάση από την Αλεξανδρούπολη. Η 19χρονη λίμπερο που ξεκίνησε από τις Αμαζόνες Μαΐστρου, συνέχισε στη Νίκη Αλεξανδρούπολης και φέτος βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αγωνίστηκε μάλιστα και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό όπου είχε 69% υπ. – 31% άριστες.

Η Καραμπάση στην αθλητική χρονιά που ολοκληρώθηκε έχει επίσης να θυμάται την συμμετοχή της με τον ΑΟ Θήρας στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Άρτα, τον τίτλο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης που κατέκτησε στα Νομίκεια 2022, ενώ ήταν και εκ των τυχερών στην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της ομάδας.

Θυμηθείτε την συνέντευξη που είχε δώσει τον Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της σεζόν, με το SportsAddict.gr να την συναντάει στην Σαντορίνη!

Με την ολοκλήρωση των αθλητικών τους υποχρεώσεων και αποχαιρετώντας μια επιτυχημένη χρονιά, οι αθλήτριες και το τεχνικό staff του Α.Ο. Θήρας συμμετείχαν σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Volcano View του Σπύρου Πατηνιώτη.

Από την ευχάριστη αυτή συνάντηση που οι αθλήτριες ήπιαν καφέ και συζήτησαν μεταξύ τους δεν έλειψαν η συγκίνηση και οι συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές αναπολώντας της επιτυχίες του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και σχεδιάζοντας το μέλλον.

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: volleypurple

Share it