Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το photostory από τη νίκη τίτλου των πιτσιρικάδων του Άρη Πετεινού Β’ στο ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης Β’!

Με τον Άρη Πετεινού Β’ να επικρατεί στο ντέρμπι κορυφής με τον Ορφέα Ξάνθης Β’ και να κάνει αποφασιστικό βήμα τίτλου διεξήχθη η 18η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Σπουδαία νίκη για τον Άρη Πετεινού στο ντέρμπι των πιτσιρικάδων που οδηγούν την κούρσα της Γ’ κατηγορίας, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αμφότερες να βγάζουν στο γήπεδο μέρος του πληθωρικού ταλέντου που διαθέτουν αμφότεροι οι σύλλογοι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα. Στο 9′ ο Αβερόπουλος έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε σταθερά ο Χατζηνικολαίδης ενώ η απάντηση του Ορφέα ήρθε με καλό σουτ του Κίναλη που δεν βρήκε στόχο.

Στο 30′ η ομάδα του Πετεινού άγγιξε το γκολ όμως την βολιδά του Κασσίδη σταμάτησε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα ο Χατζηνικολαίδης με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι προτού καταλήξει σε κόρνερ. Η απάντηση του Ορφέα ήρθε στο 44′ με τον Κίναλη από πλεονεκτική θέση να μην βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη Πετεινού μπήκε πιο δυνατά και στο 58′ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Κωνσταντίνου Μίλκογλου και δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ το ματς απέκτησε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, με πιο σημαντικό το σουτ του Μπουρδούνη στο 77′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπάτζιος που κράτησε το μηδέν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ορφέα πίεσε χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 0-1 υπέρ του Άρη Πετεινού Β’ να είναι και το τελικό σκορ

Την αναμέτρηση μεταξύ άλλων παρακολούθησε και ο Βασίλης Τοροσίδης που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Λευκόπετρας και απόλαυσε το παιχνίδι και τη νίκη των πιτσιρικάδων της ομάδας του μαζί με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Πετεινού, Σάκη Δελή.

Πλέον η ομάδα του Πετεινού φιγουράρει μόνη πρώτη με 34 βαθμούς έχοντας και την εκκρεμότητα του εξ αναβολής αγώνα με τον ΑΠΟΞ που θα γίνει το προσεχές διάστημα, ενώ στην επόμενη αγωνιστική στις 23/4 θα υποδεχθεί τη Νέα Θύελλα Μαγγάνων.

Οι πιτσιρικάδες του Ορφέα έμειναν στους 31 και έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί ξανά στις 30/4 με τη Σμίνθη, βέβαια υπάρχει και η εκκρεμότητα του αγώνα με την ΑΕΚ Κυψέλης που θα κληθούν να αγωνιστούν εκ νέου το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης λόγω ασάφειας στο φύλλο αγώνα

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Γλυκερία Καραλευθέρη με βοηθούς τους Γιαπουτζή και Χατζηπαναγιώτου

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Β'(Μ. Μπογιατζίδης): Χατζηνικολαίδης, Χουσείνκο, Μπουντούρ, Κασάπης, Τοπούζ, Τσολάρι(66′ Μπουρμπούν), Μπουρδούνης(79′ Σουλεϊμάν Σ.), Μπογιατζίδης Θ., Κίναλη, Σαρηγιαννίδης, Κιοσέ(76′ Καράδαη)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ Β'(Αν. Νεοφυτίδης): Μπάτζιος, Ασλανίδης, Σαμαράς, Χασάνκηλ, Ρίζος, Κωστουλίδης, Κασσίδης, Κουρού Αρντά(80′ Χαλήτ Αμέτ), Μίλκογλου, Αβερόπουλος, Χριστοδούλου(74′ Καντουχάρ)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it