Search

ΕΠΣ Έβρου: Το Σάββατο 6 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου!

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 17:00 θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός του Κυπέλλου όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Ο τελικός στον οποίο θα αναμετρηθούν οι Ορέστης Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολη FC, θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης.

Ορέστης και Αλεξανδρούπολη είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον περσινό τελικό του Σουφλίου, όπου η ομάδα του Νότιου Έβρου είχε επικρατήσει 2-1.

Ο Ορέστης είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 11 κατακτήσεις, ενώ η Αλεξανδρούπολη που μετράει λίγα χρόνια ζωής μετά την αλλαγή του ονόματος της από Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, το κατέκτησε πρώτη φορά πέρυσι.

Η τελευταία φορά που ο Ορέστης κατέκτησε το Κύπελλο ήταν το 2004 όταν και είχε επικρατήσει του Εθνικού Αλεξ/πολης στην παράταση. Από τότε βρέθηκε 7 φορές σε τελικούς χωρίς να καταφέρει να το «σηκώσει». Φέτος θέλει να κάνει το νταμπλ αφού υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ για τον τελικό:

Share it