Search

Πανέτοιμος για την καθοριστική μάχη με Βύρωνα στη Φελώνη ο Άρης Αβάτου!

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το μεγάλο διπλό στην Αλεξανδρούπολη που τον έφερε ξανά εκτός ζώνης ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την Μεγάλη Τετάρτη(12/4, 16:00 LIVE SA) στη Φελώνη τον Βύρωνα Καβάλας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι

Παιχνίδι πολύ καθοριστικό για τους “κιτρινόμαυρους” που θέλουν νίκη ώστε να κάνουν ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα στη μάχη της παραμονής. Με τους ξανθιώτες πέρα απο το ματς με τον Βύρωνα να έχουν ακόμα δύο ματς στην Ξάνθη κρατούν την τύχη στα πόδια τους και θέλουν ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα(δείτε ΕΔΩ τα δεδομένα στην μάχη της παραμονής)

Σε ένα ματς  που ο Κώστας Μπεδρελής θα έχει ξανά στην διάθεση του τους Βασιλάκη και Χασάνογλου όχι όμως και τον Γιώργο Ψεμματά που συμπλήρωσε κάρτες ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Παναγιωτίδης και Ισπυρλίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Μπεδρελής δεν ανακοίνωσε αποστολή, παίρνοντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή του πολύ σημαντικού αυτού αγώνα θέλοντας όλοι να είναι παρόντες, ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Ενώ στα θετικά πως μετείχε στην προπόνηση μετά από καιρό ο Νεκτάριος Κοτόπουλος που δηλώνει και αυτός παρών σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Share it