Search

Το phostory και όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ελπίδας Γενισέας με τον Άρη Πετεινού!

Φουντώνει για τα καλά η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία μετά και την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, ειδικότερα μετά την ήττα του Πετεινού στη Γενισέα σε ένα ματς με καλό ρυθμό αρκετές φάσεις και ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε του αγώνα

Η ομάδα της Γενισέας μπήκε πολύ δυνατά και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τις προσπάθειες των Χιονίδη και Ξαντινίδη να σταματά ο Αθανασιου.

Στο 12′ ο πολύ κινητικός Μιχάλης Χιονίδης κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια πάνω στον Σιδηρά, φάση που έφερε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που αμφισβήτησαν έντονα την παράβαση, με τον παίκτη που το κέρδισε να το εκτελεί κιόλας εύστοχα για το 1-0.

Μάλιστα μετά το γκολ η ομάδα της Ελπίδας είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ όμως ο Αθανασίου σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ξαντινίδη.

Η αντίδραση του Άρη ήρθε στο 36′ με τον Ζαρζακόπουλο να αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη σε μια φάση που πάντως προκάλεσε ακόμα πιο έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πουτακίδη από τον κίπερ των γηπεδούχων

Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Πετεινού είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, στο 37′ σε φάση διαρκείας ο Τυριάκης έκανε το σουτ με τον Ζαρζακόπουλο να κάνει σημαντική επέμβαση με τα πόδια, ενώ οι δυο τους ήταν πρωταγωνιστές και στο 45′ όταν μετά απο ωραία συνεργασία ο Τυριακής έπιασε το σουτ όμως ο Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος μπλόκαρε σταθερά.

Ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η βολίδα του Γκασιμπαγιαζίδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι με το σουτ του Χιονίδη που πήρε το ριμπάουντ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πετεινού μπήκε πιο δυνατά και στο 52′ ο Ζαρζακόπουλος έκανε νέα μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Φλώρου. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν ξανά οι γηπεδούχοι όταν στο 72′ μετά απο υποδειγματική συνεργασία των Τσέκου, Χιονίδη, Μπουνταγκίδη και πάσα του τελευταίο ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης από κοντά έκανε το 2-0.

Μετά και το δεύτερο γκολ η ομάδα του Πετεινού ανέβασε την πίεση της και στο 85′ κέρδισε πέναλτι σε πτώση του Μαλαδένη από μαρκάρισμα του Ζαρζακόπουλου, με τον κίπερ της Γενισέας να διαμαρτύρεται πως δεν υπήρχε επαφή, την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Χριστοφορίδης που μείωσε σε 1-2.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης έπαιξε στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 90′ η κεφαλιά του Κουτσομιχάλη πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία των γηπεδούχων και στο 92′ το σουτ του Ραφαήλ Μελισσόπουλου μπλόκαρε ο Ζαρζακόπουλος με το 1-2 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Τους 40 βαθμούς έφτασε η Ελπίδα Γενισέας που την επόμενη αγωνιστική έχει αγώνα με ακόμα έναν διεκδικητή του τίτλου παίζοντας στην Εκτενεπόλ με τον Απόλλωνα Ξάνθης. Η Γενισέα που θα παίξει ξανά με τον Άρη αυτή την φορά για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης ξανά στη Γενισέα.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Άρη  που καλείται να βγάλει αντίδραση πρωταθλητή για να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλητή, έχοντας αρχικά το ματς της Μεγάλης Τετάρτης με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στην έδρα της σε εξ’ αναβολής αγώνα πριν τα σπουδαία ματς με Βιστωνίδα στην Φελώνη και τον προημιτελικό με την Ελπίδα στην Γενισέα. Δείτε ΕΔΩ τα δεδομένα στην μάχη του τίτλου 

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους  Γιώργο Κουτσογιάννη και Εμίν Εμίνογλου.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ασήμ Χατζητερζόγλου): Ζαρζακόπουλος, Λεσκόφτσης, Δημητριάδης, Τυριάκης Κ., Μελισσόπουλος Μ.(53′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Μπουνταγκίδης Γ., Χιονίδης, Πανταζίδης, Ξαντινίδης(93′ Ταχτσίδης), Τσέκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Σιδηράς(73′ Μελισσόπουλος Ρ.), Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Φλώρος(65′ Ρέβης), Πουτακίδης, Μετεντζίδης(65′ Ρέβης), Τουρατζίδης, Θωμαίδης(30′ Κουτσομιχάλης), Τυριάκης Χρ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it