Search

Όλα έτοιμα για το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του Νεραντζή Μαμαλίγκατζη από την Βιστωνίδα!

Το διήμερο Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας στη Φελώνη το πρώτο τουρνουά προς τιμήν του αδικοχαμένου Νεραντζή(Τζούλη) Μαμαλίγκατζη με συμμετοχή Ακδημιών, Ανδρικών ομάδων αλλά και ομάδων Παλαιμάχων.

Ο Τζούλης Μαμαλίγκατζης που αποτέλεσε για πολλά χρόνια ακρογωνιαίο λίθο της Ακαδημίας της Βιστωνίδας θα τιμηθεί από τον σύλλογο που προσέφερε τόσα πολλά, με τους ιθύνοντες του ΑΟΒ να διοργάνωνουντο “1ο VISTONIDA CUP εις μνήμη του Νεραντζή “Τζουλη” Μαμαλίγκατζη”.

Το διήμερο θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των τμημάτων Κ12 και Κ14 των ΑΟ Βιστωνίδα, Ασπίδα Ξάνθης, ΑΠΟΞ και Αναγέννηση Θαλασσιάς. Των ανδρικών ομάδων των ΑΟ Βιστωνίδα, Ασπίδα Ξάνθης, Άτλα Σελίνου και Ατρόμητου Χρύσας. Ενώ θα γίνει και φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Βιστωνίδας και Ασπίδας Ξάνθης τις δύο ομάδες που έχει τιμήσει με την παρουσία του όντας και μέλος των δύο ομάδων ο Τζούλης Μαμαλίγκατζης.

Η τελετή έναρξης των αγώνων είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Απριλίου στις 10:00 το πρωί, ενώ η τελετή λήξης και οι απονομές θα γίνουν την Τρίτη 11 Απριλίου στις 18:30

Share it