Search

Βήμα προς την παραμονή για το Άβατο με διπλό στην Αλεξανδρούπολη

Ο Άρης Αβάτου ήταν ο νικητής στο θρακιώτικο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την Αλεξανδρούπολη FC επικρατώντας 2-1. 

Στο στάδιο Φώτης Κοσμάς το Άβατο με δύο γκολ του Μούξιου στο 12′ και στο 21′ πήρε σημαντικό προβάδισμα. Στο 25′ νέα προσπάθεια για γκολ από τον επιθετικό των Ξανθιωτών, απέκρουσε ο Κασκαντάμης.

Στο 26′ πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους με τον Τσιτσεκίδη να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 37′ ο διαιτητής δεν θα σφυρίξει πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κυριζάκη μέσα στην περιοχή. Στο 45′ ο Μούξιος με σουτ μέσα από την περιοχή θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Αλεξανδρούπολη είχε την απόλυτη υπεροχή, προσπάθησε να απειλήσει για να μειώσει στο σκορ και θα τα καταφέρει με μονοκόμματο σουτ του Κυριζάκη μετά από σέντρα στο 70′, κάνοντας το 1-2.

Οι Εβρίτες έψαξαν την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Κυριζάκης εκτός από το γκολ είχε και ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Θεοδοσιάδης. Επίσης ο Μαλτέζος βγήκε ένας εναντίον ενός με αμυντικό του Άρη, τον ντρίπλαρε και σούτάρε με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον τερματοφύλακα του Αβάτου να διώχνει και πάλι.

Το Άβατο πήρε τη νίκη, έφτασε τους 32 βαθμούς, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία. Την Μεγάλη Τετάρτη οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν στη Φελώνη τον Βύρωνα Καβάλας ενώ η Αλεξανδρούπολη έχει δύσκολη έξοδο στη Δράμα κόντρα στη Δόξα

Διαιτητές: Γκαϊτατζής Δ.-ΕΠΣ Δράμας, Μυσιρλής, Παυλίδης-ΕΠΣ Σερρών

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Τσιτσεκίδης (44′ λ.τρ. Μαλτέζος), Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής, Τσιεγκελίδης, Πατσιώρας Α., Παπάζογλου (46′ Τζατζανάς), Τοπάλι, Ράλλης, Πατσιώρας Κ. (65′ Μουρατίδης), Κυριζάκης.

Άρης Αβάτου (Μπεδρέλης): Θεοδοσιάδης, Χασάν Ογλού, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Αναστασιάδης, Μούξιος, Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Γκαρνέτας.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it