Search

Ήττα με ανατροπή από την Μηχανιώνα για τον Ορφέα Ξάνθης που έχει να ανέβει “γολγοθά”!

Ήττα-μαχαιριά υπέστη στο γήπεδο ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης που αν και προηγήθηκε όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αλλά υπέστη ήττα με 1-2 από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.

Μια ήττα που φέρνει σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους ξανθιώτες που πλέον έχοντας να δώσουν μόνο τρία ματς, καθώς έχουν και ρεπό, ψάχνουν ένα μεγάλο “Θαύμα” για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήμα.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε με καλό ρυθμό με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν  το γρήγορο γκολ όμως καμία να μην μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα, μέχρι τουλάχιστον το 26′ που ο Μελισσόπουλος βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Κουκουρίγκο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αυτός πλάσαρε άστοχα όμως κατά την έξοδο του ο Κυριακίδης τον ανέτρεψε με τον Δραμινό ρέφερι να καταλογίζει το πέναλι κιτρινίζοντας παράλληλα τον πρώην κίπερ του ΑΟΞ.

Την εκτέλση ανέλαβε ο Θόδωρος Τορομανίδης που δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0 που έφερε χαμόγελα ελπίδας στους φίλους των γηπεδούχων.

Μάλιστα στο 30′ οι ξανθιώτες άγγιξαν και δεύτερο γκολ όμως την κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Κυριακίδης. Και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε στα ημίχρονο με τους “κιτρινόμαυρους” μπροστά στο 44′ ο Αλτιτζής έκανε μια τρομερή ατομική ενέργεια και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά πίεσαν απείλησαν με Κουκουρίγκο, Ιωαννίδη και δύο φορές με Μελισσόπουλου χωρίς όμως να καταφέρουν  να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του πολύπειρου Κυριακίδη.

Η ομάδα της Μηχανιώνας “τιμώρησε” την αστοχία των γηπεδούχων και στο 85′ με ωραία ατομική ενέργιεα του Ξανθόπουλου και σουτ σκόραραν για την ολική ανατροπή και το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα για τον Ορφέα που έμεινε στους 30 βαθμούς στη ζώνη του υποβιβασμού πλέον. Για τους “κιτρινόμαυρους” το ματς της Μεγάλης Τετάρτης στο “Ανθή Καραγιάννη” είναι απόλυτα καθοριστικό έχοντας μετά εντός έδρας τον Άρη Αβάτου και το παιχνίδι στην Δράμα με την Δόξα προτού την τελευταία αγωνιστική κάνει ρεπό.

Άνοδο θέσης για τον Ποσειδώνα που έφτασε τος 56 βαθμούς και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Την Μεγάλη Τετάρτη η ομάδα του Νίκου Νεντίδη θα παίξει στη Μηχανιώνα με τον Πανδραμαϊκό.

Την αναμετρήση διεθύνει ο Βασίλης Χορόζογλου της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Παστιάδη(Δράμας) και Παπαδόπουλο(Σερρών)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γεωργιάδης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος,Κουτσός, Ιωαννίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ(Ν. Νεντίδης): Κυριακίδης, Παστράς, Δεληζάνος, Λαγόντζος, Καλλίδης, Τεμερτζόγλου, Προύντζης (71′ Πάγκος), Αλτιτζής(91′ Κωστίκος), Ξιφιλίνος (62′ Μυλόπουλος), Ξανθόπουλος , Γκέσιος(91′ Τσακιρίδης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it