Search

Γ’ Εθνική: Τα δεδομένα και το μενού μέχρι τέλους για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την μάχη της παραμονής στον 1ο όμιλο να έχει πάρει “φωτιά” με 8 ομάδες να μάχονται για να αποφύγουν τις 4 θέσεις που οδηγούν στα ερασιτεχνικά.

Με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές και πολλά παιχνίδια μεταξύ των μονομάχων το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα δεδομένα όπως και φυσικά το μενού των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους.

Η Δόξα Δράμας έχοντας το +4 από την ζώνη έχει ένα μικρό πλεονέκτημα όμως το γεγονός πως από τα 5 εναπομείναντα ματς τα 4 είναι με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους δείχνει ξεκάθαρα πως η Δόξα κρατά την τύχη στα πόδια της έχοντας και ματς με την Αλεξανδρούπολη στην Δράμα.

Αντίστοιχα γεμάτο μενού έχει και ο Νέστος Χρυσούπολης που είναι στο +3 από τη ζώνη και έχει να παίξει εντός έδρας και τα τρία ματς με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και εκτός με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό αλλά και την Αλεξανδρούπολη.

Σημαντική ανάσα πήρε ο Πανδραμαϊκός μετά τη νίκη του επί του Ορφέα με τους Δραμινούς πάντως να έχουν ένα πολύ βατό πρόγραμμα μπροστά τους, καθώς τα επόμενα δύο με Παραλίμνιο στη Δράμα και Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα είναι με ομάδες άνετες βαθμολογικά που παίζουν χωρίς άγχος ενώ ακολουθεί το δύσκολο εντός με την Καβάλα που παλεύει για την πρωτιά και εν συνεχεία τους δύο “τελικούς” με το Άβατο στη Φελώνη και την Δόξα στο ντέρμπι της Δράμας.

Σε δύσκολη θέση είναι ο Ορφέας Ξάνθης που έχει να κάνει και το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική με τους ξανθιώτες να έχουν μπροστά τους τέσσερα πολύ δυνατά ματς. Οι “κιτρινόμαυροι” θα παίξουν εντός με την άνετη βαθμολογικά Μηχανιώνα όμως εν συνεχεία παίζει στην Καβάλα με τον ΑΟΚ που πάει για άνοδο, υποδέχεται σε αγώνα “τελικό” τον Άρη Αβάτου στο ΑΟΞ και έχει νέα δύσκολη έξοδο στη Δράμα με Δόξα.

Επίσης πολύ δύσκολο έργο έχει και ο Βύρωνας Καβάλας που επίσης έχει να κάνει ρεπό την προτελευταία αγωνιστική αυτός. Ο Βύρωνας έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς με τον συμπολίτη ΑΟΚ και εν συνεχεία δίνει 3 “τελικούς” με Άρη Αβάτου στη Φελώνη, με Δόξα Δράμας στην Καβάλα και Νέστο στην Χρυσούπολη

Παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Άρης Αβάτου συνεχίζει να κρατά την τύχη στα δικά του πόδια καθώς μετά το ματς στην υποβιβασμένη Αλεξανδρούπολη σε ένα must win παιχνίδι η ομάδα του Αβάτου έχει μπροστά τις τρεις συνεχόμενους “τελικούς” όλους στην Ξάνθη! Αρχικά με τον Βύρωνα στην Φελώνη εν συνεχεία με τον Ορφέα στο ΑΟΞ και τέλος με τον Πανδραμαϊκό στη Φελώνη προτού πάει τελευταία αγωνιστική στη Μηχανιώνα που είναι άνετη βαθμολογικά.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Αρκετά βατό και παράξενο πρόγραμμα έχει ο Θερμαϊκός Θέρμης που καλείται να κάνει υπερβάσεις με το μοναδικό ματς με ομάδα που επίσης παλεύει να σωθεί να είναι το προσεχές με το Νέστο στην Χρυσούπολη, ακολουθεί το εντός με τον πεσμένο Μέγα δύο δύσκολες αποστολές σε Κομοτηνή και Παραλίμνιο με αντιπάλους που όμως είναι άνετες βαθμολογικά ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Καμπανιακό με την ελπίδα για τους “πράσινους” να είναι ήδη πρωταθλητής άρα και αδιάφορος

Τέλος οι μαχητές του Αγροτικού Αστέρα δίνουν μεγάλη μάχη παρότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους καθώς έχουν να κάνουν και ρεπό. Η ομάδα του Ευόσμου θα παίξει εντός με Δόξα και ακολούθως στην Χρυσούπολη με Νέστο στους δύο “τελικούς” ενώ τις τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει εντός με τον πεσμένο Μέγα ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον άνετο Πανθρακικό.

Πιο αναλυτικά:

Δόξα Δράμας   34β.: Αγροτικός Αστέρας(εκτός), Αλεξανδρούπολη(εντός), Βύρωνας Καβάλας(εκτός), Ορφέας Ξάνθης(εντός), Πανδραμαϊκός(εκτός)

Νέστος Χρυσούπολης  33β.:  Θερμαϊκός Θέρμης(εντός), Καμπανιακός(εκτός), Αγροτικός Αστέρας(εντός), Αλεξανδρούπολη(εκτός), Βύρωνας Καβάλας(εντός)

Πανδραμαϊκός  33β.: Απόλλων Παραλιμνίου(εντός), Ποσ. Μηχανιώνας(εκτός), ΑΟ Καβάλα(εντός), Άρης Αβάτου(εκτός), Δόξα Δράμας(εντός)

Ορφέας Ξάνθης   30β.: Ποσ. Μηχανιώνας(εντός), ΑΟ Καβάλα(εκτός), Άρης Αβάτου(εντός), Δόξα Δράμας(εκτός), ρεπό

Βύρωνας Καβάλας   30β.: ΑΟ Καβάλα(εντός), Άρης Αβάτου(εκτός), Δόξα Δράμας(εντός), ρεπό, Νέστος Χρυσούπολης(εκτός)

Άρης Αβάτου   29β.: Αλεξανδρούπολη(εκτός), Βύρωνας Καβάλας(εντός), Ορφέας Ξάνθης(εκτός), Πανδραμαϊκός(εντός), Ποσ. Μηχανιώνας(εκτός)

Θερμαϊκός Θέρμης 29β.: Νέστος Χρυσούπολης(εκτός), Μ. Αλ. Ορφανίου(εντός), Πανθρακικός(εκτός), Απ. Παραλιμνίου(εκτός), Καμπανιακός(εντός)

Αγροτικός Αστέρας 26β.: Δόξα Δράμας(εντός), ρεπό, Νέστος Χρυσούπολης(εκτός), Μ. Αλ. Ορφανίου(εντός), Πανθρακικός(εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it