Search

Μία ισοπαλία και μία νίκη της ΕΠΣ Θράκης στα ματς των Μεικτών με την ΕΠΣ Έβρου

Την Τετάρτη 5 Απριλίου έπεσε η αυλαία της Α’ φάσης στο πρωτάθλημα των Μεικτών Ομάδων.

Η Κ14 της ΕΠΣ Θράκης επικράτησε 3-1 της ΕΠΣ Έβρου στην Κομοτηνή, με τους Εβρίτες να τερματίζουν πρώτοι στον όμιλο τους και να προκρίνονται στην Β’ φάση και την ομάδα της Ροδόπης να τερματίζει 2η και να περιμένει τι θα συμβεί στους υπόλοιπους ομίλους για να δει αν θα συνεχίσει και αυτή στην Β’ φάση.

Η ΕΠΣ Θράκης ήταν εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τσιλιγγίρη στο 3′, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 8′. Στο 36′ ο Κυρίτσης μείωσε για τον Έβρο αλλά ο Σκουλαρίδης στο 64′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές ήταν οι Ταρινίδης, Φεράτογλου, Ιωαννίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Θράκης: Καμπούρης, Ιμπίς, Τριανταφυλλίδης (41′ Αργυριάδης), Χασάν (64′ Παγκοζίδης), Βουνάτσος, Ζαφειριάδης, Καλπακίδης, Σκουλαρίδης, Μολλά (76′ Βουτσάς), Τσιλιγγίρης (70′ Γεμενετζής), Αντωνίου (70′ Μισαηλίδης).

ΕΠΣ Έβρου (Αλεξόπουλος): Γκαντανίδης, Πετρίδης, Κανίδης (65′ Σισκόπουλος), Λούδος, Γιαννούδης (50′ Κουματζίδης), Γκιόκας (41′ Τσερκέζης), Δηλαβερίδης, Τσελιπιώτης (41′ Πεταλούδης), Σαραντίδης, Κυρίτσης, Βασιλειάδης (50′ Φουτσιτζής).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Η Κ16 των Εβριτών αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Θράκης αλλά τερμάτισε 3η και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, όπως και αυτή της Ροδόπης που ολοκλήρωσε την φετινή της προσπάθεια στην 4η θέση.

Στο 15′ ο Ντίνου έδωσε το προβάδισμα στην ΕΠΣ Θράκης, ενώ στο 40′ ο Τουμπάρης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Έβρο. Στο 49′ ο Νικολαΐδης έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα της Ροδόπης αλλά ο Χατζόπουλος στο 66′ απάντησε ξανά για τους Εβρίτες κάνοντας το 2-2.

Διαιτητές ήταν οι Φεράτογλου, Ταρινίδης, Ιωαννίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνθέσεις: 

ΕΠΣ Θράκης: Αδήλ, Νικολαΐδης, Αλή, Καρά, Τζεϊρανίδης, Γιακούπ (55′ Ραντόγια), Μπίχτας (77′ Κενανίδης), Μπούζης, Χατζηδημητρίου, Ντίνου (85′ Γιαλαμίδης), Ζαφειριάδης.

ΕΠΣ Έβρου (Φλώρος): Κελέτσης, Χατζησταντσίδης (75′ Νικολαΐδης), Αραμπατζής, Τσαμπάζης, Παπαμιχαήλ, Ντουμανάκης, Τσομπανούδης (58′ Χατζόπουλος), Μπαζούκης, Τουμπάρης (65′ Ορμανλίδης), Ανδρίκος (58′ Τσιτλαΐδης), Μεταλλίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Share it