Search

Photos: Νίκη στο ντέρμπι με Μάκρη και τώρα… Χηλή για τον Άβαντα!

Ο Ατρόμητος Άβαντα ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Μάκρης για την 18η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου, επικρατώντας 3-0. 

Ο Άβαντας με αυτή τη νίκη παρέμεινε 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή όπου βρίσκεται η Χηλή και την ερχόμενη Κυριακή την αντιμετωπίζει στην έδρα της στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Από την άλλη η Μάκρη με αυτή την ήττα απομακρύνεται από την 1η θέση και η υπόθεση τίτλου με τον οποίο θα έκανε το “back to back” δυσκολεύει.

Η αναμέτρηση είχε δυνατές μονομαχίες, πολύ τακτική και λίγες καλές ευκαιρίες όπως συνηθίζεται σε τέτοια ματς. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Μάκρη πατούσε καλύτερα αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από κόρνερ του Φραγγουλίδη ο Μπρίμπος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 32′.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Άβαντας απείλησε με την κεφαλιά του Γραικίδη να φεύγει άουτ μετά από κόρνερ του Φραγγουλίδη. Στο 54′ ευκαιρία για την Μάκρη να ισοφαρίσει αλλά ο Στέφου απέκρουσε την κεφαλιά του Τσανάκα. Στο 75′ ο Λαζαρίδης θα σφραγίσει τη νίκη του Άβαντα με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο Κασμίρης θα ανατρέψει παίκτη του Ατρόμητου και ο διαιτητής Σταφυλάς θα δείξει πέναλτι. Θα το εκτελέσει ο Φραγγουλίδης διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Στο 82′ ο αρχηγός των γηπεδούχων θα φτάσει κοντά και στο 4-0 αλλά η προσπάθεια του θα σταματήσει στο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σταφυλάς με βοηθούς του τους κ.κ. Τερζόπουλο & Πανταζή.

Συνθέσεις: 

Ατρόμητος Άβαντα (Χρόνης Νέδος): Στέφου, Γυλός (46′ Καρασάνης Θ.), Θεοδωρίδης (83′ Καρασάνης Χ.), Σουγιολτζής (83′ Σαρηγιαννίδης), Μπρίμπος, Χατζηευαγγέλου, Γραικίδης, Φραγγουλίδης, Ατματζίδης, Μόκαλης (46′ Μανωλίδης), Λαζαρίδης (76′ Παραλίκης).

ΑΕΚ Μάκρης (Δημήτρης Ζηνολίδης): Κασμίρης, Λιαρούδης, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Αυγερίδης (78′ Στροφύλλας), Τσανάκας, Ρουσίδης, Αποστολίδης (63′ Τσιμπλιαράς), Λαμπάκος, Μάνθου (76′ Γραμμενίδης), Λαζίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it