Search

Διπλασίασε τα χρυσά μετάλλια στο Βελιγράδι ο Βαγγέλης Ντούμας του ΟΦΘΑ!

Έπεσε η αυλαία της Πολυεθνούς συνάντησης στο Βελιγράδι.

Δύο χρυσά μετάλλια και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Παίδων Β’ είναι η συγκομιδή για τον Βαγγέλη Ντούμα του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Οι συμμετοχές του Βαγγέλη το διήμερο της Πολυεθνούς συνάντησης στο Βελιγράδι:

Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο με επίδοση 01:04.04
Χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο με επίδοση 02:19.43 ,νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων B΄.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Σοφικίτη Βασίλειο με επίδοση 02:19.94 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου στις 14/7/2019.

5η θέση με την σκυταλοδρομία 4Χ100μ. μικτή ομαδική, με τους

Γιάννη Καρανάκη – – Βαγγέλη Ντούμα – Βαγγέλη Πανέρα και Στράτο Πατσουρέα

Ο ΟΦΘΑ αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή για την παρουσία της στο Βελιγράδι , αλλά ιδιαίτερα στους δύο δικούς μας ανθρώπους που εκπροσώπησαν την Ελλάδα αλλά και τον ΟΦΘΑ . Τον Γιώργο Τυλιγαδά που συμμετείχε ως συνοδός προπονητής στην αποστολή και φυσικά στον Βαγγέλη για ότι έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή!

Μας έκανε περήφανους.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό team του συλλόγου από την πισίνα εκμάθησης , τις ακαδημίες , το προαγωνιστικό τμήμα και τέλος το αγωνιστικό τμήμα που όλοι μαζί έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του αθλητή , μην ξεχνάμε ότι από την ίδρυση του κολυμβητικού τμήματος το 2004 είναι ο 12ος αθλητής του συλλόγου που φόρεσε το Εθνόσημο .

Τέλος συγχαρητήρια στους γονείς του Βαγγέλη , Χρήστο και Μαρία που είναι πάντα δίπλα του αρωγοί σε κάθε του βήμα.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και οι προπονητές ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Βαγγέλη με την πίστη για ανάλογη συνέχεια σε διεθνείς αλλά και εγχώριες διοργανώσεις που έπονται .

Share it