Search

Ήττα – μαχαιριά για τον Ορφέα Ξάνθης στην Δράμα από Πανδραμαϊκό!

Βαριά ήττα με 5-1 υπέστη ο Ορφέας Ξάνθης στην Δράμα από τον Πανδραμαϊκό στα πλαίσια της 25ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αποτέλεσμα που αδικεί την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Ορφέα που είχαν αρκετές καλές στιγμές έχοντας απέναντι τους μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και την ποιότητα των παικτών της. Με τους Δραμινούς να παίρνουν βαθιά άνασα και τους ξανθιώτες παρότι έμειναν εκτός ζώνης να αντιλαμβάνονται πως αυτή η ήττα μπορεί να αποβεί μοιραία.

Κι όμως ο Ορφέας ξεκίνησε καλά το ματς είχε μια καλή στιγμή σε απευθείας χτύπημα του Κατρανίτσα ενώ απείλησε και με τον Κουκουρίγκο. Όμως ο Πανδραμαϊκός στην πρώτη του ουσιαστικά στιγμή στο 10′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου ο Κουκόλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πριν καλά προλάβουν να αντιδράσουν οι ξανθιώτες οι Δραμινοί βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μπάμπουρα στο 16′ με προβολή να κάνει το 2-0. Η αντίδραση από τον πάγκου του Ορφέα ήταν άμεση με τον Καλαϊτζόπουλο να περνά στο ματς και στο 38′ να καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα ο Μάντζαρης δεν μπλόκαρε σταθερά με τον Καλαϊτζόπουλο απο κοντά να σκοράρει.

Μάλιστα η ομάδα του Ορφέα έφτασε κοντά και στην ισοφάριση όμως το σουτ του Πασχαλάκη δεν βρήκε στόχο, και αφού δεν έγινε το 2-2 στο 42′ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μαχαίρα έγινε το 3-1 με το οποίο πήγαν στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τους Δραμινούς με τον Χατζηκυριάκου να δίνει έτοιμο γκολ στον Παυλίδη και αυτός να μην αστοχεί για το 4-1. Από εκεί και πέρα αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές στιγμές με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω με τον Ορφέα να απειλεί με προσπάθειες των Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Κουκορίγκο όμως αυτή που κατάφεραν να βρουν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν οι γηπεδούχοι με σκόρερ ξανά τον Παυλίδη στο 85′ για το τελικό 5-1

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αναστασόπουλος της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Γούτα και Τζημόπουλο της ίδιας Ένωσης

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (78′ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος (86′ Ζήσης), Ιγνατίου, Κουκόλης, Μπάμπουρας (73′ Ρεβυθόπουλος), Παυλίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Γεωργιάδης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Κουτσός(Καλαϊτζόπουλος), Κουκουρίγκος, Ιωαννίδης, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Share it