Search

Μίλησε ο… νόμος του ΔΑΚ για τον Πανθρακικό που κέρδισε Μηχανιώνα και έπιασε τετράδα!

Την 8η νίκη του σε 10 ματς(τα άλλα 2 έληξαν ισόπαλα) πανηγύρισε ο Πανθρακικός στο ΔΑΚ Κομοτηνής που αποτελεί το μεγάλο του όπλο κερδίζοντας με 1-0 τον Ποσειώνα Μηχανιώνας τον οποίο και προσπέρασε στην 4η θέση μετά το πέρας της 20ης αγωνιστκής.

Οι “πράσινοι” παρά τις σημαντικές απουσίες των Βάσκου και Αντωνιάδη μπήκα πιο δυνατά έχοντας καλές στιγμές σε προσπάθειες των Φουρλατάρα και Στοίνοβιτς ενώ στο 9′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομαδάδας. Η πίεση της ομάδας της Κομοτηνής απέδωσε καρπούς στο 24′ όταν σε ανατροπή του Φουρλατάρα ο Δραμινός ρέφερι του αγώνα καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Γκουτσίδης για το 1-0.

Και μετά το γκολ ο Πανθρακικός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα έχοντας καλές στιγμές σε σουτ των Στοίνοβιτς, Γκουτσίδη και Βελή Χακάν που σταμάτησαν τον πολύπειρο Κυριακίδη. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν να έχει μια σημαντική στιγμή με το σουτ του Δεληζάνου στο 70′ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτσάκη.

Δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη για τον Πανθρακικό που έφτασε τους 35 βαθμούς διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στην έδρα του. Πλέον στους “πράσινους” στρέφουν την προσοχή τους στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχικά την Τετάρτη(15/3) στην Καβάλα με ΑΟΚ και εν συνεχεία την Κυριακή(19/3) στην Ξάνθη με Άρη Αβάτου.

Στους 33 έμεινε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας που την Τετάρτη θα παίξει στην Θέρμη με Θερμαϊκό και την Κυριακή στην Χαλάστρα με Καμπανιακό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παστιάδη και Τζιερτζίδη

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ν. Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χιτζίδης, Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Βελή Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Σμάλης (50΄ Βαφειάδης), Φουρλατάρας, Στόϊνοβιτς (67΄ Μπαϊκαρά), Γκουτσίδης (83΄ Αρετάς).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ(Αγγ. Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Πάστρας (76΄ Τσακίρης), Δεληζάνος, Λαγόντζιος, Τραχανάς (46΄ Προύντζης) Καλίδης (46΄ Τόσκας), Κωστίκος (65΄ Ξιφιλινός), Τεμερτζόγλου Ξανθόπουλος, Γκέσιος, Κανέλλης (46΄ Μηλόπουλος).Π

Share it