Search

Photos: Νίκη εις διπλούν για Παίδες & Νέους της ΕΠΣ Ξάνθης επί της ΕΠΣ Θράκης!

Δύο ιδιαίτερα σημαντικές νίκες πέτυχαν Παίδες και Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης στα παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΠΣ Θράκης στα πλαίσια της 4ης στροφής του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος

Απόλυτα καθοριστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο ματς των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΕΠΣ Θράκης καθώς και τα τρία γκολ που έκριναν την συνάντηση σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Το ματς ήταν αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, στο 32′ μετά από πάσα του Αβραμίδη ο Κερεμίτσης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 με την απάντηση των φιλοξενούμενων να είναι άμεση και στο 35′ να ισοφαρίζουν με σουτ του Τσιλιγγίρη. Πριν καλά καλά όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι απάντησαν με εντυπωσιακό απευθείας χτύπημα φάουλ του Κερεμίτση ένα λεπτό αργότερα.

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού που έφτασε τους 7 βαθμούς όντας μόνη δεύτερη και την επόμενη αγωνιστική παίζει τα ρέστα της για την πρωτιά στο ματς με την ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, στους 3 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή που την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την ΕΠΣ Καβάλας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μαρκιανίδης με βοηθούς τους Ταουκτσή και Αλεξανδρίδη της ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Πολυτίδης, Αποστολίδης, Χριστακάκης(80′ Καραμπαγλής), Ιωάννου, Ντάκος(71′ Σεφέρ Τ.), Δροσόπουλος(80′ Κοργιάνογλου), Κερεμίτσης, Μελεμενλής(41′ Μπουμπούκης), Μπουτιέρος, Αβραμίδης, Σουλεϊμάν Οκτ.(60′ Μπαλής)

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣΚ. Γεμενετζής): Καμπούρης, Σαββάογλου(41′ Παγκοζίδης), Τριανταφυλλίδης(63′ Σερήφ Αρ.), Χασάν Τ., Βουνάτσος, Ζαφειριάδης Αχ., Καλπακίδης, Μακρίδης(78′ Χατζηθεοδώρου), Σκουλαρίδης(69′ Γεμενετζής Γ.), Τσιλιγγίρης, Αντωνίου(69′ Μισαηλίδης)

Δείτε στιγμές του αγώνα μέσα από τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

“Εξάσφαιρο” που αναπτερώνει τις ελπίδες πρόκρισης για την Ξάνθη!

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 12′ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρις στο δυνατό σουτ του Θάνου Μπογιατζίδη, που στο 36′ με νέο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να είναι απόλυτα κυρίαρχη στο παιχνίδι και με δύο φοβερά σουτ του Ασλανίδη στο 67′ και το 75′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0. Στο 80′ ο Κίναλη σκόραρε για το 5-0 και στο 90 ο Μπογιατζίδης σημείωσε χατ τρικ ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ με το τελικό 6-1 να διαμορφώνει στο 92′ ο Κερανίδης.

Με αυτή τη νίκη ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης η Ξάνθη που έφτασε τους 6 βαθμούς και πλέον θα παίξει τα ρέστα της στα δύο τελευταία ματς σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα. Η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης έμεινε χωρίς βαθμό

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ταουκτσής με βοηθούς τους Μαρκιανίδη και Αλεξανδρίδη της ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Χατζηνικολαίδης, Χουσείνκο(80′ Βουτσάς), Παπαδόπουλος Μ., Μοσχίδης, Μπαλάσης(76′ Κρυστάλλης), Ασλανίδης, Μπογιατζίδης, Κασσίδης, Δρόσος(61′ Πένκου), Καραγκιοζίδης(61′ Κοτζακελίνης Δ.), Κίναλη(80′ Μακρίδης)

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣΚ. Γεμενετζής): Αδήλ Μπερτού, Νικολαίδης Σ.(67′ Βούζης), Αλή Μουράτ, Καρά Ιμπραχήμ(46′ Ραντόγια), Κατσαούνης, Γιακούπ Ισμ.(46′ Παντίδης Χρ.), Παχούμης Κ.(80′ Κερανίδης), Ντίνου, Καρά Αχμέτ(61′ Ζαφειριάδης), Κωνστανταράκης Χρ., Μπίχτας

Δείτε στιγμές του αγώνα μέσα από τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it