Search

Έβρος: Αρχηγός της Μεικτής Κ16 μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκιουρτζίδης – Τα συγχαρητήρια της ΕΠΣ

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μαΐστρου και μέλους της Μεικτής Κ16 της ΕΠΣ Έβρου για το fair play του στον αγώνα με τον Ορέστη Ορεστιάδας, έδωσε η Ένωση με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα επιβράβευσε το νεαρό ποδοσφαιριστή, ορίζοντας τον αρχηγό της Μεικτής Κ16 έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Με την παρούσα ανακοίνωση το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ Σάββα Γκιουρτζίδη ο οποίος σε αγώνα με τον ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗ Κ16 του πρωταθλήματος αναπτυξιακών ηλικιών της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ παραδέχτηκε σε υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή για ανατροπή του από τον τερματοφύλακα, πως δεν υπήρχε επαφή και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Επίσης συγχαίρει τους γονείς του για την διαμόρφωση του χαρακτήρα του, καθώς την ομάδα του ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ και τους προπονητές του για το ποδοσφαιρικό του ήθος.

Ο Σάββας αποτελεί μέλος του τμήματος Κ16 της μικτής ομάδας της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ και ύστερα απο πρόταση της Επιτροπής Μικτών ομάδων και τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της Ένωσης μας, ορίζεται ώς αρχηγός της ομάδας έως την λήξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων στο οποίο συμμετέχει η ομάδα μας”.

Share it