Search

Νεκρός ο 29χρονος από την Αλεξανδρούπολη που αναζητούνταν στα Τέμπη

Δραματικές είναι οι στιγμές έξω από τις πύλες των νοσοκομείων, όπου γονείς περιμένουν για ώρες αναζητώντας τα παιδιά τους και συγγενείς τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα θύματα της τραγωδίας κυρίως νεαρά άτομα, ηλικίας από 20 έως 30 ετών.

Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι γονείς του άτυχου 29χρονου Εβρίτη, ο οποίος επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία χωρίς ωστόσο να έχει ταυτοποιηθεί ακόμα η σορός του.

Οι γονείς του 29χρονου σιδηροδρομικού, βρίσκονται στη Λάρισα από την Τετάρτη προκειμένου να δώσουν δείγμα DNA ώστε να ταυτοποιηθεί το παιδί τους . Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θέλουν τον άτυχο 29χρονο από την Αλεξανδρούπολη, να βρίσκεται στο βαγόνι 1 την ώρα της μοιραίας φονικής σύγκρουσης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Τμήματα των δύο αμαξοστοιχιών έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Τα πρώτα βαγόνια έχουν συνθλιβεί, ενώ δύο τεράστιοι γερανοί που βρίσκονται στο σημείο σηκώνουν κομμάτια για να προχωρήσουν οι έρευνες. Πυροσβεστικά και ασθενοφόρα έχουν κατακλύσει την περιοχή.

Η φονική σύγκρουση των δύο σιδηροδρομικών συρμών, στην περιοχή των Τεμπών, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εθνικές τραγωδίες.

Πηγή: pameevro.gr

Share it