Search

Νέα αλλαγή προπονητή σε πάγκο ομάδας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Αγροτικό Αστέρα, μετά την ήττα στο Παραλίμνιο από τον Απόλλωνα, που αφήνει την ομάδα του Ευόσμου στο -10 από την παραμονή και ενόψει του σημαντικού Κυριακάτικου αγώνα με την Αλεξανδρούπολη FC στην Θεσσαλονίκη

Από τους “πράσινους” αποχωρούν κοινή συναινέσει τόσο ο προπονητής Δημήτρης Μπέλας(φωτο πανω) όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Ζιαμπάρης, που επιστρατεύτηκαν πρόσφατα στην προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα και η κατάσταση. 

Πλέον, το τιμόνι αναλαμβάνει όπως σημειώνει το soccerpraktor.gr ο βοηθός προπονητή Γιώργος Λαπιασβίλι, πιθανότατα μέχρι τέλους, αφού αυτή φαίνεται πως είναι η επιλογή της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων” για τις τρεις παραιτήσεις, αλλά και την παραμονή του Γιώργου Λαπιασβίλι (βοηθός προπονητή):

Παραιτήσεις τεχνικής ηγεσίας

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν στη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ο προπονητής Μπέλλας Δημήτριος, ο τεχνικός διευθυντής Ζιαμπάρης Νίκος και ο γενικός αρχηγός Ακριτίδης Βαλέριος, οι οποίες έγιναν δεκτές. Η διοίκηση τους εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία τους. Ο Lapiashvili Gior (βοηθός προπονητή) παραμένει στη θέση του”.

Share it