Search

Με 4 γκολ της Μαρασλή η νέα νίκη της Δόξας που την διατηρεί στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής!

Ακόμη μία νίκη σημείωσε η Δόξα 2016, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Πανσερραϊκής με 5-0, στο γήπεδο της Ανδριανής. Νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής μετά από 12 αγωνιστικές με 27 βαθμούς, έναν περισσότερο από τα Γρεβενά.

Πρωταγωνίστρια για την ομάδα της Δράμας ήταν η Παναγιώτα Μαρασλή. Η Εβρίτισσα αθλήτρια που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας και έπαιξε με το Σουφλί 2018 στην Γ’ Εθνική, σημείωσε τα 4 από τα 5 τέρματα της ομάδας της δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση όντας και στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ στον 1ο όμιλο.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο κατά το οποίο η Δόξα είχε μια φλύαρη υπέροχη, ήρθε η επίτευξη του πρώτου τέρματος στο 21′, με σουτ μέσα από την περιοχή της Μαρασλή. Η Δόξα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32′ διπλασίασε τα τέρματα της με κοντινό πλασέ της Τζιντζόγλου, ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο στο 38′ η Μαρασλή μετά από κάθετη πάσα της Ζήση και αφού πέρασε και την αντίπαλο τερματοφύλακα, με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0,που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο ενδιάμεσο η ομάδα της Δράμας έχασε με τραυματισμούς την Χατζηιωάννου και την Μπαντή και στις θέσεις τους πέρασαν η δεκατριάχρονη Μπιλορόγλου και η Αλατζίδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Παρόλα αυτά τόσο η Μαρασλή, όσο και η Μούκα και η Αλατζίδου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ σε τετ α τετ με την αντίπαλο τερματοφύλακα. Κάτι που έγινε στο 82′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Πουλιουδη η Μαρασλή με κεφαλιά έκανε το 4-0 χωρίς ωστόσο αυτό να είναι το τελικό σκορ καθώς η ίδια παίκτρια με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 87′ έκανε το τελικό 5-0.

Δόξα 2016 (Τσιμπλίδης): Ριζοπούλου Ζήση (75′ Λύρατζη), Μάκρα, Ιτόγια, Κελεμπέκη (70′ Μπεζυρτζή), Χατζηιωάννου (20′ Μπιλορόγλου), Μούκα, Πουλιουδη, Μπαντή (45 Αλατζίδου), Μαρασλή, Τζιντζόγλου (75 Τσεκεριδου).

Φωτογραφίες: Δόξα 2016 F.C. Women Fun Club

Share it