Search

Οι πρώτες δηλώσεις στο SA του νέου Πρόεδρου Γ. Δαλακούρα, η θερμή αγκαλιά και οι ευχές του Γιώργου Πανίδη! (+pics)

Στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(17/2) η Τακτική Γενική Συνέλευση kαι  φυσικά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με τον Γιάννη Δαλακούρα να αναδεικνύεται νέος Πρόεδρος της Ένωσης.

Αμέσως μετά το φινάλε της διαδικασίας ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Δαλακούρας δεν έκρυψε την χαρά του και στις πρώτες του δηλώσεις στο Sportsaddict.gr ευχαρίστησε όλα τα σωματεία που τον τίμησαν με την ψήφο τους και του έδωσαν το έναυσμα μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να δώσουν τα δυνατά τους για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον απερχόμενο Πρόεδρο, Γιώργο Πανίδη που ήταν αυτός που τον έπεισε να ασχοληθεί με τα κοινά της ΕΠΣ πριν 8 χρόνια και ήταν πάντα δίπλα του στις δύο γεμάτες θητείες τους, ενώ ήταν και αυτός που του έδωσε το χρίσμα για να αναλάβει την Προεδρία.

Από τους πρώτους άλλωστε που τον συνεχάρησαν για τη μεγάλη νίκη ήταν ο Γιώργος Πανίδης που με μια θερμή αγκαλιά τον επιβράβευσε για την επιτυχία ενώ ευχήθηκε σε αυτόν και όλα τα παλιά και νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την δική του οκταετία κάνοντας ακόμα πιο πολλά για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Εκφράζοντας παράλληλα μιλώντας στο SA την πίστη του στο πρόσωπο του Γιάννη Δαλακούρα και τις ομάδας του αλλά και την σιγουριά του πως αφήνει την Ένωση σε καλά χέρια. Ενώ θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνεργάστηκε αυτά τα 8 χρόνια στην ΕΠΣ Ξάνθης και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και φυσικά σε όλους τους παράγοντες, διαιτητές, προπονητές και παίκτες της Ένωσης για τη συνεισφορά τους στη δική του θητεία που ευελπιστεί πως αφήνει αρκετά θετικά

Share it