Search

Photos: Οι ξεχωριστές βραβεύσεις πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Άρη Αβάτου με Απόλλωνα Παραλιμνίου

Σε ένα ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Φελώνη, με τους Σερραίους έχοντας εντυπωσιακή ευστοχία να καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις καλές τους στιγμές και να φεύγουν νικητές με 3-0 από την Ξάνθη.

Σε ένα ματς που είχε ξεχωριστή σημασία για τους “κιτρινόμαυρους” που προχώρησαν σε δύο βραβεύσεις πριν την έναρξη του αγώνα, με τις βραβεύσεις μάλιστα να μην τελειώνουν εκεί καθώς είχαμε ακόμα δύο.

Πιο συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Αβάτου τίμησε τον Κοσμά Γκέκα που μετά απο 8 χρόνια παρουσίας στον Άρη επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος, την βράβευση έκανε το νέο μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης Κώστας Μπάτζιος μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Άρη, Γιάννη Κοτόπουλο.

Ακολούθως βραβεύτηκε εις διπλούν ο πρώην Γενικός Αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Γιάννη Μπόσβελης που παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την μακροχρόνια προσφορά του στην ομάδα του Αβάτου από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας και επί πολλά χρόνια προσωπικό του φίλο, Γιάννη Κοτόπουλο, ενώ ακολούθως παρέλαβε τιμητική πλακέτα και από τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Δημήτρη Κεραμάρη.

Τιμητική πλακέτα όμως έλαβε και η Σερραϊκή ομάδα που τιμήθηκε από το LEGA TV και τον ιδιοκτήτη του, Γιώργο Σκουταρίδη, με τον Δημήτρη Κεραμάρη να λαμβάνει την πλακέτα για την εντυπωσιακή παρουσία του Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδας οπού οι Σερραίοι έγραψαν ιστορία φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά και έγιναν η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα στην Ελλάδα που το καταφέρνει

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Δείτε στιγμές του αγώνα και από τις βραβεύσεις μέσα απο τον φακό του SA ΕΔΩ

Share it