Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ασημένιο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες για την σκυτάλη του ΝΟΑ!

Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα των Πανελληνίων Χειμερινών Αγώνων Κολυμβησης Ανδρών – Γυναικών, που διεξάγονται στην Αλεξανδρούπολη.

Σε ένα από τα καλύτερα χειμερινά πρωταθλήματα , όπως παραδέχονται οι συμμετέχοντες, ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, απέδειξε γιατί αναδείχθηκε 1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του 2022!

Το αποκορύφωμα της χθεσινής ημέρας για το ΝΟΑ ήταν η σκυτάλη 4×100μ Ελεύθερο Ανδρών, όπου οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης άρχισαν να συνειδητοποιούν το επίπεδο που έχει φθάσει τα τελευταία χρόνια ο ΝΟΑ την κολύμβηση της πόλης, καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, με τους ΚΟΥΓΚΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΒΑΡΣΑΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ και ΒΟΛΤΕΖΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.

Επιπλέον, στο αγώνισμα 100μ πεταλούδα ο ΝΟΑ είχε 3 συμμετοχές στον μεγάλο τελικό και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο με τον ΣΤΡΑΤΟ ΒΟΛΤΕΖΟ, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ. Ο ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ κατέλαβε την 4η θέση και ο ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ την 5η θέση.

Στο αγώνισμα 200μ μικτή ατομική ο ΓΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ, κατέλαβε την 3η θέση χαρίζοντας το δεύτερο μετάλλιο στον ΝΟΑ. Στον μικρό τελικό ο ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ κατέλαβε την 8η θέση.

Στο αγώνισμα 50μ πρόσθιο ο ΝΟΑ είχε δύο συμμετοχές στον μεγάλο τελικό και μια στον μικρό. Ο ΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με επίδοση 28.41 κατέκτησε την 4η θέση και έγινε ο πέμπτος αθλητής του ΝΟΑ της προεθνικής Α και ο ΚΑΣΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με επίδοση 28.79 πλησιάζει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη συμμετοχή του με το σκουφακι της Εθνικής ομάδας εφήβων. Ο ΡΕΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στον μικρό τελικό κατέλαβε την 1η θέση.

Στο αγώνισμα 100μ πεταλούδα γυναικών η ΤΖΙΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετείχε στον μικρό τελικό και κατέλαβε την 6η θέση.

Στο αγώνισμα 50μ ύπτιο ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κατέλαβε την 20η θέση στους προκριματικούς.

Στο αγώνισμα 4x 100μ μικτή ομαδική mixed, η σκυτάλη του ΝΟΑ με τους ΑΛΕΞΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΟΥΤΣΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, MERIZAJ NICOL και ΤΖΙΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ κατέλαβε την 6η θέση.

Share it