Search

Photos: Από μια νίκη με το ίδιο σκορ για Μεικτές ομάδες ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου!

Απο μια νίκη μοιράστηκαν Ξάνθη και Έβρος στις μεταξύ τους συναντήσεις για την 2η στροφή του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τρομερό ρυθμό και πολλές καλές ευκαιρίες. Η πρώτη σημαντική στιγμή ανήκε στην Ξάνθη με τον Ιωάννου να κάνει την προβολή και την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, με την απάντηση των Εβριτών να έρχεται στην αμέσως επόμενη φάση με την βολίδα του Σαραντίδη να σταμάτα στο δοκάρι της ξανθιώτικης ομάδας. Στο 8′ οι Εβρίτες είχαν νέα καλή στιγμή με το σουτ του Δελημπέη να σταματά ο Πολυτίδης και στην συνέχεια ο φορ των φιλοξενούμενων πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 11′ όταν μετά από σέντρα του Αβραμίδη ο Μπουτιέρος με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ξανθιοώτικη ομάδα. Μετά το γκολ οι Εβρίτες προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα όμως η προσπάθεια του Κυρίτση δεν βρήκε στόχο, ενώ στα μισά του πρώτου μέρους οι ξανθιώτες ισοφάρισαν τα δοκάρια, με το τρομερό σουτ του Κερεμίτση να αποκρούει ο Τσομπανίδης με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού μπήκε πολύ δυνατά και στα δύο πρώτα κιόλας λεπτά(42′) διπλασίασε τα τέρματα με σκόρερ Μπαλή. Μάλιστα στο 45′ οι ξανθιώτες που ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στην επανάληψη είχαν καλή στιγμή για ακόμα ένα γκολ όμως το σουτ του Αβραμίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Εβριτών. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε με σουτ του Δελημπέη που δεν βρήκε στόχο, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπουτιέρου για τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στους 3 βαθμούς, όσους έχουν και οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου!

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ταουκτσής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Καφετζόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Πολυτίδης, Αποστολίδης, Χριστακάκης, Ιωάννου, Ντάκος, Μπουτιέρος, Κερεμίτσης, Μελεμενλής(76′ Μελίδης), Μποτσίογλου(41′ Μπαλής), Αβραμίδης(78′ Κοργιάνογλου), Κυρπάνος(68′ Σεφέρ Ταμ.)

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(Κ. Αλεξόπουλος): Τσομπανίδης, Γκαλογιάν, Κανίδης, Πετρίδης, Δηλαβερίδης(47′ Τσελιπιώτης), Λούδος, Κυρίτσης, Τσερκέζης(71′ Βαϊλεζούδης), Δελημπέης(71′ Φουτσιτζής), Σαραντίδης(54′ Πεταλούδης), Χουσίδης(47′ Βασιλειάδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Με σκόρερ εις διπλούν μέσα σε ένα λεπτό τον Χατζόπουλο η νίκη του Έβρου επί της Ξάνθης!

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του αγώνα στον αγώνα των Νεών, με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν με επελάσεις του Αποστολίδη ενώ οι Εβρίτες είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Μανδάνη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αφού είχε μεγάλη ευκαιρία στο 51′ με το σουτ του Χατζόπουλου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουρτίδης.  Στο 53′ μετά από σέντρα ο Τουμπάρης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και τον Πασχάλη Χατζόπουλο που πήρε το ριμπάουντ με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ένα λεπτό αργότερα ο Ντουμανάκης έκανε την κάθετη βγάζοντας τον Χατζόπουλο απέναντι στον Κουρτίδη και αυτός με πλασέ δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 0-2. Μετά και το δεύτερο γκολ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας καλή στιγμή στο 70′ όταν την εκτέλεση φάουλ του Κιοσέ έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Κελέτσης, με τον κιπερ των Εβριτών στο 88′ να κάνει μεγάλη επέμβαση στην τρομερή κούρσα και σουτ του Δρόσου

Πολύ καλή εμφάνιση και πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση για την ομάδα του Έβρου που έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στην ποιοτική ομάδα της Ξάνθης που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη κάτι που θα διεκδικήσει στο ματς με την Καβάλα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ταουκτσής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Καφετζόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Κουρτίδης, Χουσείνκο, Μπαλάσης, Μοσχίδης, Κασσίδης(73′  Δρόσος), Αποστολίδης, Παπαδόπουλος Μ., Μακρίδης(46′ Κιοσέ), Καραγκιοζίδης(46′ Αλεξιάδης, 73′ Βουτσάς), Ασλανίδης, Κίναλη(85′ Κοτζακελίδης Δ.)

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(Μ. Φλώρος): Κελέτσης, Χατζησταντσίδης, Βεζάσης, Γκίρδας, Τσαμπάζης, Τσιτλαίδης, Μπαζούκης(78′ Τσομπανούδης), Γκιουρτζίδης(41′ λ.τρ. Ντουμανάκης), Τουμπάρης(60′ Ορμανλίδης), Μανδάνης(78′ Δαρούσης), Χατζόπουλος(78′ Ανδρίκος)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it