Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οι ημερομηνίες των εξ’ αναβολής αναμετρήσεων σε Κύπελλο, Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Μήνας για κλείσιμο των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σε όλες τις διοργανώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης είναι ο Φλεβάρης με την Ένωση να προχωρά στον ορισμό των 5 εκ των συνολικά 6 εκκρεμοτήτων που έχουν απομείνει

Ας πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά. Για την Α’ φάση του Κυπέλλου το παιχνίδι του Απόλλωνα Ξάνθης με τον ΑΠΟΞ μετά από δύο αναβολές ορίστηκε να γίνει στις 22 Φεβρουαρίου(15:15) για να πέσει κιόλας η αυλαία της συγκεκριμένης φάσης για να προχωρήσει η 5)διοργάνωση.

Η μοναδική εκκρεμότητα της Α’ κατηγορίας είναι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Φίλιππου και του Άρη Πετεινού στο Δροσερό, αναμέτρηση που ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 15:15.

Στην Β’ κατηγορία έχουμε δύο εκκρεμότητες αμφότερες για την ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας. Το πρώτο ματς του Κεραυνού με τον Αετό Γοργόνας στο γήπεδο της Λευκόπετρας ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 15:15, ενώ το ματς του Κεραυνού με την Δόξα Σταυρούπολης επίσης στο γήπεδο της Λευκόπετρας ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Δύο εκκρεμότητες έχει και η Γ’ κατηγορία, με την Ένωση να προχωρά στον ορισμό μόνο της αναμέτρησης της Βιστωνίδας Β’ με τον ΑΠΟΞ Β’ που θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 15:00. Ενώ σε νέα ημερομηνία μέσα στο Μάρτιο θα γίνει το ματς της Βιστωνίδας Β’ με την Θύελλα Μαγγάνων

Share it