Search

Photos: Έβγαλε αντίδραση και απέσπασε σημαντικό βαθμό κόντρα στον ΑΟΚ ο Άρης Αβάτου!

Μοιρασιά είχαμε στο παιχνίδια του Άρη Αβάτου με την Καβάλα στο γήπεδο της Φελώνης στα πλαίσια της 16ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους “κιτρινόμαυρους” παρότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ να καταφέρνουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσματα

Η ομάδα της Καβάλας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στην πρώτη της επίσκεψη στην ξανθιώτικη εστία στο 3′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Καρακώστα.

Οι Καβαλιώτες συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας και δεύτερο γκολ έχοντας καλές στιγμές με Κατσαμάγκα και Ιορδανίδη. Και αφού δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ο ΑΟΚ ήρθε η απάντηση του Άρη Αβάτου στο 23′ όταν μετά από λάθος του Σταθάκη ο Αναγνωστόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά έκανε το 1-1

Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους καθώς στην μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στο 34′ ο Καρά Ισμαήλ σταμάτησε εντυπωσιακά το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ιορδανίδη.

Στην επανάληψη το ματς είχε αρκετά νεύρα που μεταφέρθηκαν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές σε ένα μοιρασμένο 45λεπτο.

Η ομάδα της Καβάλας απείλησε πρώτη στο 62′ με τον Καζαντζίδη  να μην βρίσκει στόχο, με την πιο μεγάλη στιγμή πάντως να ανήκει στον Άρη Αβάτου στο 68′ με την προσπάθεια του Μηνά Ισπυρλίδη που πέρασε και τον Σταθάκη να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της Καβάλας

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Στο 87′ στο δυνατό γύρισμα του Ψεμματά δεν κατάφερε κάποιος παίκτης του Αβάτου να την σπρώξει στα δίχτυα ενώ στο 90′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Σταθάκης δεν μπλόκαρε σταθερά με τον Τενεκέ να κάνει την προβολή όμως πάνω στην γραμμή έσωσε τους Καβαλιώτες ο Μπατσαράς.

Η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή ανήκει στους Καβαλιώτες που στο 94′ σε φάση διαρκείας απείλησαν με κεφαλιές των Κατσαμάγκα και Γερογιάννη που δεν βρήκαν στόχο.

Το τελικό 1-1 αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δύο αντιπάλους που ήθελαν και έψαξαν τη νίκη αλλά όπως θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη θα μπορούσαν και να χάσουν.

Η ομάδα του Αβάτου με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 20 βαθμούς παραμένοντας στην 8η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκ νέου εντός με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ενώ η Καβάλα έφτασε τους 31 βαθμούς παραμένοντας στην δεύτερη θέση και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Καβάλα την Δόξα Δράμας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Ζαχαριά και Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου(46′ λ.τρ. Ψεμματάς), Τενεκές, Λεωντσάκος, Αναστασιάδης(46′ Μουξιός), Γκαρνέτας(64′ Αλή Ερτορούλ, 91′ Θεοδωρόπουλος), Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος(64′ Ισπυρλίδης), Κοντογιαννίδης

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ(Γ. Αγγελίδης): Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Κατσέτης, Βαφειάδης, Κατσαμάγκας, Ιορδανίδης, Καρακώστας(80′ Μαγκαφίνης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it