Search

Δικαίωση Τάσου Γιαμουρίδη! Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες & αξιώσεις της Westpac προς αυτόν και την εταιρία του!!!

Μια πολύ μεγάλη και ανακουφιστική δικαστική νίκη πέτυχε ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΟΞ, Τάσος Γιαμουρίδης καθώς όπως έγινε γνωστό οι Δικαστικές αρχές της Αυστραλίας τον απάλλαξαν πλήρως από τις κατηγορίες για εμπλοκή του στο οικονομικό σκάνδαλο με το οποίο κατηγορείται ο πρώην ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και της Ξάνθης, Μπίλ Πάπας.

Αυτή η δικαστική νίκη είναι πολύ σημαντική για τον Τάσου Γιαμουρίδη που ταλαιπωρήθηκε αρκετά αυτό τον 1,5 χρόνο που ξεκίνησαν οι διαδικασίες από την Αυστραλιανή τράπεζα που ενέπλεξαν και αυτόν στο σκάνδαλο με το οποίο κατηγορείται ο πρώην συνεργάτης του και μάλιστα είχαν προχωρήσει και σε κατασχέσεις λογαριασμών και περιουσιακών στοιχεία του Έλληνα επιχειρηματία.

Ένα οικονομικό σκάνδαλο πάντως στο οποίο όπως απέδειξε στην υπερασπιστική του γραμμή ούτε γνώριζε και φυσικά ούτε είχε καμία ανάμειξη και έτσι οι Δικαστικές αρχές τον απάλλαξαν πλήρως από της κατηγορίες αλλά και το πιο σημαντικό από την αξίωση των 16 εκατομμυρίων δολαρίων της Westpac.

Έτσι πλέον πέρα από το Νομικό είναι και μια μεγάλη ηθική δικαίωση για τον κ. Γιαμουρίδη που συνεχώς τόνιζε πως δεν έχει καμία εμπλοκή και το απέδειξε και με την φυσική του παρουσία μάλιστα στην Αυστραλία οπού μαζί με το Νομικό του εκπρόσωπο δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή υπερασπιστική γραμμή και δικαιώθηκαν.

Πλέον αυτό που ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν είναι η εντολή του δικαστηρίου να έρθει και στις Ελληνικές αρχές και να καθαρίσει πλήρως το όνομα το δικό του και της εταιρίας του και φυσικά να απεμπλακούν τα περιουσιακά του στοιχεία που όπως αποδείχθηκε αδίκως του είχαν μπλοκάρει και για 1,5 χρόνο τον είχαν οδηγήσει όχι μόνο στην πλήρη αποχώρηση του από τον ΑΟΞ αλλά του δημιούργησαν πρόβλημα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αλλά και καθημερινότητα του.

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία για τον κ. Γιαμουρίδη ήταν ότι τέλος καλό όλα καλά

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Νομικός εκπρόσωπος του Τάσου Γιαμουρίδη, George Anton και εστάλη στα ΜΜΕ της Αυστραλίας και σας παρουσιάζει σήμερα μεταφρασμένο το Sportsaddict.gr:

“Σήμερα το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας εξέδωσε διαταγές για την απόρριψη των αξιώσεων και της υπόθεσης της Westpac κατά του κ. Γιαμουρίδη και της εταιρείας του, και το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας σημείωσε ότι ο κ. Γιαμουρίδης και η Εταιρεία του δεν συμμετείχαν και δεν είχαν καμία γνώση για την απάτη

Οι εντολές που έγιναν σημαίνουν ότι ο κ. Γιαμουρίδης ήταν απόλυτα επιτυχής στην υπεράσπιση της αξίωσης 16 εκατομμυρίων δολαρίων της Westpac και της υπόθεσης εναντίον του και της εταιρείας του.

Ο κ. Γιαμουρίδης είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος και ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα και τις σημερινές δικαστικές αποφάσεις που επιβεβαίωσαν την αθωότητά του και τον δικαίωσαν πλήρως έναντι των αξιώσεων της Westpac bank.

Λόγω του σημερινού αποτελέσματος, ούτε αυτός ούτε η εταιρεία του υποχρεούνται να πληρώσουν χρήματα στη Westpac Bank.

George Anton
Solicitor Principal and Public Notary

Share it