Search

Αυλαία μεταγραφών με την απόκτηση του Αλέξανδρου Κουτσού για τον Ορφέα Ξάνθης!

Στην διάθεση του Μπάμπη Χατζημεστή βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες το τελευταίο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Ορφέα Ξάνθης, ο νεαρός ξανθιώτης αμυντικός Αλέξανδρος Κουτσός.

Έτσι μετά την απόκτηση των Στράτου Αμανατίδη, Γιώργου Μουστάκη, Γιάννη Τσίμπλα, Χρήστου Καλαϊτζή και του Σωτήρη Σωτηράκογλου ο Ορφέας Ξάνθης κάνει αυλαία με την απόκτηση του Αλέξανδρου Κουτσού με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΑΠΟΞ.

Ο Κουτσός με εξαιρετικές σεζόν στα τμήματα Κ15 και Κ17 και έχοντας παρουσία και στην Εθνική Παίδων από τον περασμένο Γενάρη έκανε το βήμα στο Ανδρικό ποδόσφαιρο φορώντας τα “κιτρινόμαυρα” του Άρη Αβάτου, ωστόσο ένας τραυματισμός και αρκετό διάβασμα δεν του επέτρεψαν να αποδώσει αυτά που ήθελε και στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΠΟΞ και πλέον θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ορφέα Ξάνθης.

Μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή των “κιτρινόμαυρων” στο παιχνίδι της Κυριακής με το Νέστο στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης(δείτε ΕΔΩ)

Share it