Search

Photos: Με υψηλούς προσκεκλημένους και μαζική συμμετοχή έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι προπονητές ποδοσφαίρου Ξάνθης!

Παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου(Π.Ε.Π.Π.), Λάμπρο Ανδριόπουλο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Ξάνθης, Κώστας Τερζανίδης είδε με ικανοποίηση μεγάλη συμμετοχή σε μια πολύ όμορφη βραδιά με υψηλούς προσκεκλημένους καθώς πέρα από τον κ. Ανδριόπουλο το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του αντίστοιχου Συνδέσμου Δράμας, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος όπως φυσικά και η ΕΠΣ Ξάνθης την οποία εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης και ο Γενικός Γραμματέας και υποψήφιος Πρόεδρος Γιάννης Δαλακούρας.

Το παρών έδωσε και ο Θρακιώτης Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. και επί πολλά χρόνια μέλος τεχνικού τιμ μεταξύ άλλων και του ΑΟΞ, Γιάννης Ισπυρλίδης που αναφέρθηκε στο βιβλίο που κυκλοφόρησε για τακτικές ποδοσφαίρου και όχι μόνο, αλλά και για ενεργά προγράμματα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους προπονητές.

Η βραδιά έγινε με χαλαρό ύφος ωστόσο έγινε σημαντική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πτυχιούχοι προπονητές και στις λύσεις που αναζητούνται και διεκδικούνται. Μετά το τέλος των ομιλιών ο Πρόεδρος των Προπονητών, Κώστας Τερζανίδης έκοψε την βασιλόπιτα με τους τυχερούς της βραδιάς να είναι οι προπονητές της Δράμας στην μεγάλη πίτα και το μέλος του Συνδέσμου, Τάκης Δελημπαλτάς στα πιτάκια του Σ.Π.Π.Π. Ξάνθης

Δείτε στιγμές της βραδιάς μέσα από τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it