Search

Με «λυτρωτή» Μπαϊκαρά έφυγε με τον βαθμό από τον Εύοσμο ο Πανθρακικός!

Αήττητος για 5ο σερί ματς έμεινε ο Πανθρακικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. 

Η ομάδα της Κομοτηνής βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ ημιχρόνου αλλά ο Μπαϊκαρά λίγο πριν την συμπλήρωση των 90′ σκόραρε και έδωσε τον βαθμό στους «πράσινους».

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 9′ με τον Ζουλούμη να σημαδεύει το δοκάρι του Κοτσάκη. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να απειλήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Βάσκο, Σμάλη και Γκουτσίδη.

Στο 52′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Λεσάι θα κάνει το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στον Αγροτικό. Στην συνέχεια ο Πανθρακικός θα σκοράρει με τον Φουρλατάρα, αλλά το τέρμα θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Η ομάδα της Ροδόπης θα συνεχίσει να ψάχνει την ισοφάριση η οποία θα έρθει τελικά στο 87′, με τον Μπαϊκαρά να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Με αυτό τον βαθμό ο Πανθρακικός έφτασε τους 22, βρίσκεται στην 7η θέση και στην επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Αλεξανδρούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον Εύοσμο, ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης, τιμήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα για την προσφορά του στην ομάδα.

Συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αντωνιάδης, Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Σμάλης, Ντίνας, Γκουτσίδης, Μπαϊκαρά, Βάσκος.

Share it