Search

Photos: Σε οικογενειακό κλίμα και ανεβασμένη ψυχολογία έκοψε την βασιλόπιτα του ο Φίλιππος Δροσερού!

Σε γιορτινή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε το βράδυ της Κυριακή(5/2) την βασιλόπιτα του ο Φίλιππος Δροσερού σε γνωστή ταβέρνα των Κιμμερίων.

Η ομάδα του Φίλιππου που διάγει εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος που έχει φέρει την ομάδα του Ερσάν Καντουχάρ στην δεύτερη θέση και το -3 από τον Άρη Πετεινού, τον οποίο θα υποδεχθεί το εξ’ αναβολής μεταξύ τους ματς, έκοψε την καθιερωμένη της βασιλόπιτα σε άριστο κλίμα και με αρκετά πειράγματα μεταξύ των συμπαικτών για την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Μπροστάρης αυτή της πορείας φυσικά ο Πρόεδρος και αναμορφωτής του συλλόγου, Φερτούν Χασάνογλου που μάλιστα ήταν και εκ των τυχερών της βραδιάς καθώς ήταν αυτό που έτυχε το κομμάτι στην βασιλόπιτα του συλλόγου. Ως προς τους ποδοσφαιριστές οι τυχεροί ήταν οι Χασανκήλ και Ζιπίδης

Η βραδιά στην οποία έδωσε το παρών και ο Γενικός Γραμματέας και υποψήφιος για την Προεδρία της Ένωσης, Γιάννης Δαλακούρας, έκλεισε ευχές των παρευρισκόμενων και του Προέδρου η ομάδα να συνεχίσει να προοδεύει σε όλα τα επίπεδα, και έχοντας υγεία άπαντες στον σύλλογο να παλέψει μέχρι τέλους για το μεγάλο όνειρο.

Δείτε στιγμές από την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας μέσα από τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

 

Share it