Search

Διατήρησε το αήττητο στην έδρα του ο Πανθρακικός που έβαλε “στοπ” στον πρωτοπόρο Καμπανιακό!

Στην δεύτερη ισοπαλία του μακριά από την Χαλάστρα υποχρεώθηκε ο πρωτοπόρος Καμπανιακός στην Κομοτηνή μένοντας στο 1-1 με τον ισχυρό στο ΔΑΚ, Πανθρακικό

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Ντένίζ Μπαϊκαρά, όμως η αντίδραση του Καμπανιακού ήταν ουσιαστική καθώς μετά απο 1-2 πολύ καλές στιγμές κατάφερε τελικά στο 36′ με το…μόνιμο σκόρερ της Ηλία Ιγνατίδη να βρει το γκολ της ισοφάρισης με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε καθώς αμφότερες οι ομάδες “συμβιβάστηκαν” με τον βαθμό σε ένα ματς που κυριάρχησε η τακτική.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανθρακικός διατηρήθηκε στην 6η θέση με 21 βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη 8 Φλεβάρη θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα. Θετικό το πρόσημο για τον Καμπανιακό που με τη δική του ισοπαλία και την ήττα της Καβάλας είδε την διαφορά να ανοίγει στο +4, στην τελευταία στροφή του Α’ γύρου ο Καμπανιακός θα υποδεχθεί τον Θερμαϊκό

Διαιτητής: Αναστασόπουλος – Βοηθοί: Τσιρώνας, Κούρας (Χαλκιδικής)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Χακάν, Ντίνας, Γκουτσίδης, Βάσκος, Μπαϊκαρά.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Σαρβανίδης, Προσκυνητόπουλος (88″ Καράμπελας), Ιγνατίδης, Πόζογλου (65′ Ξανθόπουλος), Καθάριος Ν. (65′ Μανιός)

Share it