Search

Μεταγραφικό φινάλε με απόκτηση του Αλαγκιοζίδη από Ορφέα Ξάνθης για τον Άρη Αβάτου!

Με την απόκτηση του Γιάννη Αλαγκιοζίδη ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Άρη Αβάτου που ενέταξε στο δυναμικό του τον πρώην φορ των Ακαδημιών του ΑΟΞ που το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης

Ο Δραμινός φορ, Γιάννης Αλαγκιοζίδης που από  7 έως 14 ετών αγωνίστηκε στα τμήματα Υποδομής της Δόξας Δράμας, εώ ήταν πρώτος σκόρερ με την φανέλα των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Δράμας που είχε εξαιρετικές σεζόν σε Παίδες και Νέους. Στα 14 του είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ανδρικό πρωτάθλημα καθώς με την φανέλα του Αγίου Αθανάσιου αγωνίστηκε στην Β’ ΕΠΣ Δράμας κάνοντας τρομερές σεζόν με 18 γκολ την πρώτη και 24 την δεύτερη χρόνιά. Ακολούθησε η παρουσία του σε ηλικία 16 ετών στην Α’ ΕΠΣ Δράμας με την φανέλα της Νέας Αμμισού σκοράροντας 11 γκολ μέχρι την διακοπή λόγω κορονοϊού. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο μισό της σεζόν στη Νέα Αμισσό και ακολούθως πήρε μεταγραφή για την Κ20 της Ξάνθης με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 σε 9 ματς(605 λεπτά) σκοράροντας 2 γκολ. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης σκοράροντας το “χρυσό” γκολ της νίκης με τον Πανδραμαϊκό.

Η ανακοίνωση του Αβάτου αναφέρει:

#transferupdate Η ομάδα του Άρη Αβάτου ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Αλαγκιοζίδη Ιωάννη που έμεινε ελεύθερος απο την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.
Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά goal με την φανέλα της ομάδας μας!

Share it