Search

Μια επιστροφή και δύο κινήσεις ενίσχυσης για τον Ορφέα Ξάνθης στην αυλαία των μεταγραφών!

Τρεις κινήσεις ολοκλήρωσε με το φινάλε των μεταγραφών ο Ορφέας Ξάνθης, ενώ είναι σε αναμονή και για τέταρτη, που προχώρησε στην ολοκλήρωση δύο κινήσεων ενίσχυσης ενώ είχαμε και επιστροφή παίκτη που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Η επιστροφή είναι ο νεαρός Γιάννης Τσίμπλας που μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Ατρόμητο Χρύσας επιστρέφει για να φορέσει εκ νέου τα “κιτρινόμαυρα”. Ενώ από την ίδια ομάδα έρχεται και το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα του Ορφέα, μετά τους Αμανατίδη και Μουστάκη, που έκαναν δικό τους τον υψηλόσωμο ξανθιώτη πορτιέρο, Χρήστο Καλαϊτζή.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Γεωργούση που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν οι “κιτρινόμαυροι” προχώρησαν στην απόκτηση του  πρώην ποδοσφαιριστή των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη που αγωνίστηκε ακόμα με τα χρώματα του Απόλλωνα Ξάνθης αλλά και στην ομάδα του Πανεπιστήμιου του Κουίνσι, στο Ιλινόις, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι και φορέσει την φανέλα του Ατρόμητου

Το μεταγραφικό καρέ του Ορφέα συμπλήρωσε ο γεννημένος το 2003 φοιτητής στο ΔΠΘ, Σωτήρης Σωτηράκογλου που απο τον Άγιο Αθανάσιο βρέθηκε στην Κομοτηνή και φόρεσε την φανέλα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και πλέον κάνει το βήμα στην Γ’ Εθνική για τον Ορφέα Ξάνθης. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ χαφ.

Share it