Search

ΕΠΣ Έβρου: Μία νίκη και μία ήττα για τις Μεικτές στην πρεμιέρα με Καβάλα (+photos)

Μία νίκη και μία ήττα μέτρησαν οι Μεικτές της ΕΠΣ Έβρου στα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην ΕΠΣ Καβάλας.

Στο στάδιο Φώτης Κοσμάς το μεσημέρι της Τετάρτης, η αρχή έγινε με τα Κ14 όπου οι παίκτες του Κώστα Αλεξόπουλου επιβλήθηκαν 4-1 της Καβάλας. Το σκορ άνοιξε για τους Εβρίτες ο Δελημπέης στο 7′, ενώ ο Σαραντίδης στο 12′ έκανε το 2-0. Όπως τα πρώτα δύο έτσι και το τρίτο μπήκε με κεφαλιά, με τον Γκιόκα αυτή τη φορά σκόρερ στο 25′. Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που έκανε το 4-0 στο 48′, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Δερμιτζάκη στο 68′.

Συνθέσεις: 

Έβρος (Κ. Αλεξόπουλος): Τσομπανίδης, Γκαλογιάν, Κουματζίδης, Λούδος, Γιαννούδης, Γκιόκας, Κυρίτσης, Τσερκέζης, Δελημπέης, Σαραντίδης, Χουσίδης.

Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Δηλαβεριδης, Κανίδης, Πετρίδης, Βαϊλεζούδης.

Καβάλα: Καλαϊτζίδης, Ουλφανίδης, Οτσαντζής, Τσέπα, Γκαούρης, Τσέτος, Μαλακός, Τίτης, Παντακέλογλου, Παρίσσος.

Μετά τα Κ14 ακολούθησαν τα Κ16 όπου οι παίκτες του Μιχάλη Φλώρου ηττήθηκαν 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας. Το γκολ του Έβρου το πέτυχε ο Γκίρδας στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίζοντας προσωρινά αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη και το τρίποντο.

Συνθέσεις:

Έβρος (Μ. Φλώρος): Κεσουδάκης, Χατζησταντσίδης, Βεζάσης, Παπαμιχαήλ, Γκίρδας, Τσιτλαΐδης, Ραμαδάν Ογλού, Γκιουρτζίδης, Νικολαΐδης, Μανδάνης, Χατζόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Τουμπάρης, Ντουμανάκης, Αραμπατζής, Μπαζούκης, Ορμανλίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it