Search

Κοπή βασιλόπιτας παρουσία Γκαγκάτση και με πολλές βραβεύσεις στον Ορέστη Ορεστιάδας (+photos)

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στην όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων «PRINCIPAL» η ετήσια χοροεσπερίδα στου «Ορέστη» μετά κοπής πίτας για τη νέα χρονιά.

Στα χρώματα του «Ορέστη» ντυμένη η αίθουσα υποδέχθηκε εκατοντάδες φίλων του, τους ποδοσφαιριστές του καθώς και πολλούς επισήμους των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής μας. Στην παρουσίαση του προγράμματος ήταν ο Χάρης Κανταρίδης ενώ στη ζωντανή μουσική της εκδήλωσης ήταν η ορχήστρα των Κώστα Σαρρή και της Σοφίας Κουτσάκη με τη συμμετοχή του Dj Jimmy.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Μαργαριτίδης. Το φλουρί της πίτας έτυχε στην ομάδα Κ16 της Ακαδημίας, το οποίο θα μετουσιωθεί σε ένα γεύμα προς τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαργαριτίδης, καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους , φίλους και επισήμους.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Χρηστούδης προπονητής της ομάδας Γυναικών του «Ορέστη», η οποία φέτος αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας από το 1927, που ιδρύθηκε, μέχρι το σήμερα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή πλακετών σε Συλλόγους και πρόσωπα, που έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό της περιοχής και όχι μόνο.

Ο πρώτος που τιμήθηκε, στον οποίο την πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης, ήταν ο κ. Βασίλειος Γκαγκάτσης, δικηγόρος, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Ε.Π.Ο και μάλιστα στα χρόνια της θητείας του , 2001 – 2008, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της Εθνικής, να κατακτήσει το EURO 2004, με την πρόσληψη ως προπονητή της Εθνικής του Όττο Ρεχάγκελ.

Δεύτερη τιμηθείσα, ήταν η ομάδα βόλεϊ του «ΑΘΛΟΥ», για την μεγάλη της επιτυχία να αγωνίζεται στην Volley League με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η πόλη μας να υπάρχει στον χάρτη του Ελληνικού Βόλεϊ. Την πλακέτα απένειμε στο μέλος της Διοίκησης του «ΑΘΛΟΥ» κ. Στράτο Κυλούδη ο βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Τρίτος τιμηθείς ήταν ο κ. Αντώνης Παναγόπουλος, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος στο παρελθόν τόσο στον Α.Ο.Ο. (βόλεϊ) όσο και στον «Ορέστη» (ποδόσφαιρο). Την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Δήμος, από τον βουλευτή Έβρου κ. Σταύρο Κελέτση.

Τέταρτος τιμηθείς ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης αθλητής στίβου, του Συλλόγου «ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ», του οποίου Κορυφαία διάκριση είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο κλειστού στίβου ανδρών – γυναικών στα 800 μ. Την πλακέτα απένειμε, στην μητέρα του αθλητή κα Λίτσα Κουτρίδου, η βουλευτής Έβρου κα Νατάσα Γκαρά.

Πέμπτος τιμηθείς ήταν ο αθλητής του TAE KWON DO, του Αθλητικού Κέντρου TAE KWON DO, Μιχάλης Βαϊλεζούδης με πολλές διακρίσεις και χρυσά μετάλια σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος. Την πλακέτα του απένειμε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κων/νος Βενετίδης.

Έκτος τιμηθείς ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας «ΑΚΡΙΤΑΣ» Ορμενίου, κ. Τριαντάφυλλος Τζαφέρης. Την πλακέτα απένειμε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Εξακουστός.

Έβδομος τιμήθηκε ο επιχειρηματίας κ. Βασίλης Τσολακίδης, για την προσφορά του στον «Ορέστη», κατά την 4ετία, που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική, ως μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε «ΟΡΕΣΤΗΣ». Την τιμητική πλακέτα απένειμε η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Στη συνέχεια και ως 8ος τιμήθηκε ο προσφάτως διακριθείς αθλητής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο TAE KWON DO και αυτός του Αθλητικού Κέντρου TAE KWON DO, Φώτης Δόμπας. Την πλακέτα του απένειμε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παπανδρέου.

Ένατη τιμώμενη ήταν η κα Κυριακή Κουζουρίδου, ως μητέρα και μάλιστα τριών παιδιών και ταυτόχρονα ποδοσφαιρίστρια της ομάδας Γυναικών του «Ορέστη». Την απονομή έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Καζαλτζής και την πλακέτα παρέλαβε ως εκπρόσωπος η κα Αρετή Δεσύπρη.

Δέκατος τιμώμενος ήταν ο κ. Βασιλειάδης Κων/νος λόγω της πολυετούς προσφοράς του επίσης στον Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΑ» Ορμενίου. Την πλακέτα απένειμε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Ενδέκατος τιμηθείς ο κ. Αντώνης Αλεξακούδης, ακούραστος και επι σειρά πολλών ετών εργάτης της οικογένειας του «Ορέστη». Την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Έβρου κ. Παντελής Χατζημαρινάκης και

Δωδέκατος ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου για μια 4ετία. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας κ. Δημήτρης Λυμπερίδης.

Ενδιάμεσα με ιδιαίτερο αναμνηστικό τιμήθηκε ο Παναγιώτης Οτέμπερης, ποδοσφαιριστής της ομάδας , ο οποίος προέρχεται από σοβαρότατο τραυματισμό σε τροχαίο. Του το απένειμε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σιανκούρης.

Ακολούθησε η διασκέδαση του κόσμου με μουσική, τραγούδια και χορούς, μέχρι αργά το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας υπήρξε κλήρωση λαχνών με πλούσια δώρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it