Search

ΕΠΟ: «Χωρίς απινιδωτή στο γήπεδο δε θα διεξάγεται κανένα ματς ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων»

Στην απόφαση της μη διεξαγωγής αγώνα ερασιτεχνικού αν δεν υπάρχει στο γήπεδο απινιδωτής προχώρησε η ΕΠΟ μετά και την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Με αυτό τον τρόπο η Ομοσπονδία θέλει από την μεριά της να ασκήσει πίεση σε όσους Δήμους δεν έχουν φροντίσει για την παρουσία απινιδωτή σε όλα τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα.

Share it