Search

Photos: Νικητής του Ξανθιώτικου ντέρμπι με Ορφέα ο Άρης Αβάτου!

Ο Άρης Αβάτου ήταν ο μεγάλος νικητής του Ξανθιώτικου ντέρμπι με τον Ορφέα επικρατώντας με 1-0 στην αναμέτρηση που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Φελώνης παίρνοντας πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα και ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αμφότερες τις ομάδες να βγάζουν επιθετική διάθεση θέλοντας να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, στο 10′ το σουτ του Μελισσόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Καρά Ισμαήλ ενώ στο 16′ ήταν η σειρά του Γεωργούση να κάνει επέμβαση σε σουτ του Κοντογιαννίδη.

Στο 27′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κριεζή στον Κοτόπουλο στην περιοχή με τον ρέφερι να δείχνει συνέχεια του αγώνα, και δέκα λεπτά αργότερα ο Ορφέας άγγιξε το γκολ όμως το σουτ του Μελισσόπουλου από κοντινή απόσταση δεν βρήκε στόχο.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Στο 41′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν για χέρι του Ψεμματά εντός περιοχής όμως τόσο ο ρέφερι όσο και ο βοηθός που είχε καλή θέση έδειξαν συνέχεια καθώς η μπάλα πήγε από το πόδι του αμυντικού στο χέρι και έτσι δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι, στην τελευταία άξια αναφοράς στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Άρης Αβάτου μπήκε πολύ δυνατά με τον Γεωργούση να κάνει μεγάλη επέμβαση στο σούτ του Κοτόπουλο, ενώ και στο 65′ ο πορτιέρο του Ορφέα κατέβασε “ρολά” σταματώντας με γροθιές το σουτ του Αναγνωστόπουλου ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακά απομάκρυνε την κεφαλιά του Παπαδέλη.

Αυτή η μεγάλη διπλή επέμβαση έφερε τον τραυματισμό του ξανθιώτη πολύπειρου τερματοφύλακα στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή με το νεαρό Γεωργιάδη να τον αντικαθιστά.

Στο 74′ ήρθε η φάση που έκρινε το παιχνίδι με τον Αναγνωστόπουλο να βγαίνει ταχύτατα σε αντεπίθεση και αφού η απόπειρα για γύρισμα εντός περιοχής κόπηκε έπιασε δυνατό σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής νικώντας τον Γεωργιάδη για το 1-0.

Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος καθώς τα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ορφέα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στην εστία του Αβάτου με τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή να κρατούν το προβάδισμα μέχρι τέλους φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη

Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τον Άρη Αβάτου που φτάνει πλέον τους 19 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αναζητήσει ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα παίζοντας στην Δράμα με Πανδραμαϊκό.

Στους 15 βαθμούς έμεινε ο Ορφέας Ξάνθης που ήδη στρέφει την προσοχή του στο πολύ σημαντικό ματς που έρχεται με την Δόξα Δράμας στο ΑΟΞ.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Καπρέτσος  με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Λαζαρίδη όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης(46′ Παπαδέλης, 80′ Γκαρνέτας), Κοτόπουλος(80′ Ισπυρλίδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος(91′ Καραμανίδης), Κοντογιαννίδης(86′ Αναστασιάδης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γεωργούσης(71′ λ. τρ. Γεωργιάδης), Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Αμανατίδης(32′ Ιωαννίδης), Κριεζής, Μελισσόπουλος, Κουκουρίγκος(80′ Μπογιατζίδης), Πασχαλάκης

Δείτε στιγμές του αγώνα μέσα από τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it