Search

Σε διεθνές τουρνουά με Μπάγερν και Γιουβέντους ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης!

Στο μεγαλύτερο, εν Ελλάδι, διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ELITE NEON CUP 2023 θα συμμετάσχει η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.

Στο τουρνουά που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 9 εως 12 Απριλίου 2023, θα συμμετέχουν οι BIG 5 της Ελλάδας (Παναθηναικος, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης) και μέχρι στιγμής από το εξωτερικό Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Κοπεγχάγη, Νοτινγχαμ Φόρεστ, Μακαμπι Χαιφα και αρκετές ακόμα μεγάλες ακαδημίες ποδοσφαίρου απ’ όλη την Ευρώπη!

Στο ίδιο τουρνουά έχουν συμμετέχει στο πρόσφατο παρελθον οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες όπως Liverpool, Manchester City, Dortmund, Παρτιζαν Βελιγραδίου, Zenit Αγίας Πετρούπολης, ROMA, ΑΠΟΕΛ και πολλές κορυφαίες ομάδες και η συμμετοχή σε ένα τέτοιο τουρνουά όπως επισης και η συνύπαρξη με τόσο μεγάλους συλλόγους θα βοηθήσει και θα ενισχύσει την τεχνογνωσία της ακαδημιας τόσο προπονητικά όσο και διοικητικά.

Ο Ποντιακός ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ έχοντας συνεργασία από το 2009 και είναι η 1η ακαδημία εκτός Θεσσαλονίκης που το πέτυχε αυτό.

Share it