Search

Με το νέο του απόκτημα και 20αδα στην Καβάλα για το ματς με Βύρωνα ο Άρης Αβάτου!

Με το δεύτερο απόκτημα της ομάδας, Θωμά Τζαλίλη, θα ταξιδέψει την Κυριακή(22/1, 15:00 LIVE SA) στην Καβάλα για το ματς με Βύρωνα ο Άρης Αβάτου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "19 1958 ΑΒΑΤΟΥ WELCOME WELCOME WELCOME WELCOME WELCOME WELCOME WELCOME TZALILIS THOMAS est 201"

Ο Θωμάς Τζαλίλης αποκτήθηκε από την Αλεξανδρούπολη FC και όπως συνέβη και κόντρα στην πρώην του ομάδα θα είναι παρών και στο πρώτο εκτός έδρας ματς των “κιτρινόμαυρων”

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Ο Κώστας Μπεδρελής πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες που έχει στην διάθεση του στην αποστολή, με την ομάδα του Αβάτου έχοντας πολύ ανεβασμένη ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες πάει στην Καβάλα για να διεκδικήσει ακόμα ένα σημαντικό διπλό στην μάχη της παραμονής. Παραμένουν εκτός οι Κουτσούμπας, Τενεκές, Μουξιός και Ισπυρλίδης.

Την αποστολή του Άρη Αβάτου απαρτίζουν οι: Θεοδοσιάδης, Καρα Ισμαήλ, Λεωντσάκος, Γεωργιάδης, Ψεμματάς, Παπαχρήστου, Βασιλάκης, Καραμανίδης, Αναστασιάδης, Παπαδέλης, Τσάπαρης, Γκαρνέτας, Παναγιωτίδης, Χασάνογλου, Αναγνωστόπουλος, Αγροκώστας Δ., Θεοδωρόπουλος, Τζαλίλης, Κοντογιαννίδης και Κοτόπουλος

Share it