Search

Έφυγε από το γήπεδο ο Δορίσκος, διεκόπη το παιχνίδι με την Άνθεια

Ένα από τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έμελλε να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Ο λόγος για την αναμέτρηση μεταξύ Νίκης Άνθειας και ΑΟ Δορίσκου.

Όλα έγιναν στο 55′ της κυριακάτικης αναμέτρησης στο γήπεδο της Άνθειας, όταν ο Κουτσογιώργος προσπάθησε να «σπάσει» τη μπάλα στο πέναλτι. Τότε μετά από κόντρα σε αμυντικό του Δορίσκου κατέληξε πάλι σε αυτόν που σκόραρε βάζοντας μπροστά την Άνθεια με 3-2. Ο βοηθός Μπαζούκης, μην έχοντας δει ότι η μπάλα έφτασε από αντίπαλο αμυντικό στον Κουτσογιώργο, σήκωσε την σημαία για οφσάιντ. Τότε ο διαιτητής Κοντάρας πήρε την φάση πάνω του και έδειξε ότι το τέρμα μετράει κανονικά. Οι παίκτες του Δορίσκου διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν τον λόγο από τον διαιτητή. Όταν αυτός τους εξήγησε ότι δεν ύπαρχει οφσάιντ, η ομάδα του Δορίσκου αποχώρησε από το γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς του Δορίσκου υποστηρίζεται ότι ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Άνθειας ήταν από την αρχή της φάσης σε θέση οφσάιντ. Μετά από την εξέλιξη αυτή, η Νίκη Άνθειας παίρνει το ματς στα χαρτιά με 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνθεια ήταν αυτή που προηγήθηκε στο ματς χάρη σε τέρμα του Χατζίδη στο 16′. Στο 30′ με πέναλτι ο Γκάκιος ισοφάρισε σε 1-1 (φάση στην οποία ο αρχηγός του Δορίσκου παραδέχτηκε ότι λανθασμένα δόθηκε το πέναλτι), ενώ ο Λεμονάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 40′ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δορίσκο. Με το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50′ ο Πεχλινανίδης έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 55′ ο Κουτσογιώργος με το γκολ που προκάλεσε την αποχώρηση των φιλοξενούμενων, διαμόρφωσε το 3-2.

 

Share it