Search

ΕΠΣ Έβρου: Αποβλήθηκε από την Β’ κατηγορία η Δόξα Ορεστιάδας!

Στην αποβολή της Δόξας Ορεστιάδας από τον Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας προχώρησε με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 11ης Ιανουαρίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Όπως αναφέρει σε σχετική της επιστολή προς την Δόξα η ΕΠΣ, η απόφαση αυτή λήφθηκε καθώς «η Δόξα δεν βρίσκεται στην κατάσταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τα σωματεία που υπέβαλαν οριστικά υποβληθείσα αίτηση το 2022 στο Μητρώο και με ειδική αθλητική αναγνώριση σε μη εγγεγραμμένα αθλήματα».

Έτσι, όπως επίσης αναφέρει η ΕΠΣ Έβρου, όλα τα ματς της ομάδας της Ορεστιάδας από εδώ και στο εξής, θα κατακυρώνονται με 3-0 α.α. υπέρ του αντιπάλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα εκτός από το αγωνιστικό, έχει και ένα έντονα κοινωνικό πρόσωπο, συμμετέχοντας και οργανώνοντας πολλές φορές δράσεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Παράλληλα, είχε προκαλέσει το πανελλήνιο ενδιαφέρον με τις φανέλες που είχε δημιουργήσει το Νοέμβριο του 2021. 

Η απόφαση της ΕΠΣ:

Με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η διοίκηση της Δόξας εκφράζει την λύπη της για την εξέλιξη αυτή, ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και σημειώνει πως σύντομα θα αναφερθεί σε όλους και σε όλα!

Η ανάρτηση:

 

 

Share it