Search

Με το αριστερό στο 2023 ο Πανθρακικός, πρώτη νίκη με Νίκο Κεχαγιά στο τιμόνι για το Νέστο Χρυσούπολης!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε στο 2023 ο Πανθρακικός που γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Αγίασμα από το Νέστο Χρυσούπολης που μετά την ισοπαλία στο Ορφάνι στο δεύτερο ματς υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Νέστου ήταν ο Φράνκο Σέα που στο 20′ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση Κοτσάκη στο σουτ Σκαθαρούδη και από κοντά έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς κάτι που κατάφερε στο 74′ με κεφαλιά του Βελή Μεμέτ Χακάν και ενώ νωρίτερα είχαν καλή στιγμή με τον Γκουτσίδη, όμως πάνω που μπήκαν στο ματς οι Κομοτηναίοι στο 76′ με τον Τσαταλμπασίδη διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Οι Κομοτηναίοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σιδηρόπουλος

Κακή ήττα για τον Πανθρακικό που έμεινε στους 15 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) και την Τετάρτη(18/1) υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Μεγάλη νίκη ψυχολογίας για το Νέστο που την Τετάρτη ταξιδεύει στην Θέρμη για να παίξει με Θερμαϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σιουμπάρας (Δράμας) με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου (Ημαθίας) και Παυλίδη (Δράμας).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Νικος Κεχαγιάς): Νομικός, Γκουλιρκ, Πανταζής, Τσαταλμπασίδης, Τουρσίδης, Τσάκωνας (87′ Συμεωνίδης), Σέα, Μενικου (84′ Γιαγκοβιτς). Σκαθαρουλης, Μυφτάρι (50′ Τουρσιδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς (62′ Κωσταρέλης), Γκαγκάνης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιωτης, Χακάν (78′ Αντωνιάδης), Παχούμης, Σμάλης (65′ Φουρλατάρας), Βάσκος, Ντίνας, Γκουτσίδης (78′ Γιαννακιτσίδης)

Photo Credit: Paratiritisnews.gr

Share it