Search

Ν. Μούχλιας: «Τιμή μου να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα»

Μία ακόμη σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Έβρος Σουφλίου το Σάββατο στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Α2 κατηγορία. 

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μούχλιας, μιλώντας στο SportsAddict.gr, εκθείασε τους αθλητές του για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, τονίζοντας ότι είναι τιμή του να είναι προπονητής σε αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και στον φίλο προπονητή της, Λάμπρο Πράπα, για την αγωνιστική παρουσία της. Είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας μας που έχει αρχή, μέση και τέλος, του εύχομαι καλή συνέχεια και πολύ υπομονή ώστε να εδραιώσει την πόλη της Λάρισας στο χάρτη του βόλλεϋ. Προσωπικά απόλαυσα τον αγώνα μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Έπειτα να καταθέσω τον σεβασμό μου για την ομάδα στην οποία έχω την τιμή να είμαι προπονητής, σε όλα τα παιδιά της διοίκησης που κρατούν ψηλά το όνομα του μικρού τόπου μας. Για το τέλος να σταθώ σε δυο περιπτώσεις αθλητών μου, πρώτον στα γηγενή παιδιά τα οποία κάνουν απίστευτες προσωπικές θυσίες δείχνοντας σε όλη την χώρα τις μεγάλες δυνατότητες τους και έπειτα στους αθλητές από άλλες πόλεις που μας εμπιστεύτηκαν ότι πολυτιμότερο διαθέτουν: την αγωνιστική πρόοδο τους!!! Δεν υπάρχει πιο τιμητική πράξη για έναν προπονητή.

Είμαστε περήφανοι λοιπόν που επανδρώνουμε διαχρονικά τις εθνικές ομάδες με βασικά στελέχη αλλά μεγαλύτερη τιμή αποτελεί ότι αυτοί οι αθλητές είναι συνεπέστατοι, μέχρι την τελευταία ημέρα, και στις υποχρεώσεις τους με την Εθνική αλλά και με τον σύλλογο τους».

Share it