Search

Στο πλευρό του Νίκου Κεχαγιά στο Νέστο Χρυσούπολης ο Κώστας Προδρομίτης!

Ένα γνώριμο πρόσωπο θα έχει στο πλευρό του στον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης ο Νικός Κεχαγιάς, επισημοποιήθηκε η συνεργασία του με την Καβαλιώτικη ομάδα(δείτε ΕΔΩ), που επέλεξε και θα έχει ως άμεσο συνεργάτη ως βοηθό και γυμναστή τον Κώστα Προδρομίτη.

Άλλωστε οι δυο τους είχαν αγαστή και πολύ καλή συνεργασία εδώ και αρκετά χρόνια στην Ακαδημία του ΑΟΞ, εξ’ ου και η επιλογή του έμπειρου τεχνικού να έχει στο πλευρό του τον “Προ” στο πολύ δύσκολο έργο που έχει μπροστά του στο Νέστο. Μάλιστα ήδη από το απόγευμα της Τρίτης(3/1) θα γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα πιάσουν αμέσως δουλειά μια και το ντεμπούτο τους θα είναι άμεσο την προσεχή Κυριακή(8/1) με τον Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι για την 9η στροφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ο Κώστας Προδρομίτης γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1990 στην Κατούνα της Αιτωλοακαρνανίας. Ανήκε στην οικογένεια του ΑΟΞ από τον Ιούλιο του 2015. Αρχικά, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην Κ20 (2015-2016) και έπειτα ανέλαβε ως προπονητής της Κ20 (2017-2018). Στη συνέχεια, ανέλαβε την Κ17, από το καλοκαίρι του 2018 έως και πέρσι, ενώ την περσινή σεζόν διετέλεσε άμεσος συνεργάτης και του Κώστα Ανυφαντάκη  στην Ανδρική ομάδα του ΑΟΞ.

 

Share it