Search

Στην εκπνοή έχασε την ευκαιρία για το πρώτο διπλό ο Ορφέας Ξάνθης! Εκνευρισμός για την 4η αποβολή σε 3 ματς

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Ορφέας Ξάνθης που παρά τις σημαντικές απουσίες στάθηκε εξαιρετικά στην Καβάλα και άγγιξε το πρώτο διπλό στο τελευταίο ματς του 2022 σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν πλέον 11 βαθμούς έναν λιγότερο απο την ομάδα του Βύρωνα

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς που έγινε στο Βερούλειο και μόλις στο 7′ πήρε κεφάλι στο σκορ μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Θανάση Ιωαννίδη. Μετά το γκολ το ματς άνοιξε και όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ένα αγώνα με πολύ καλό ρυθμό με εκατέρωθεν στιγμές χωρίς όμως την μεγάλη στιγμή και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ορφέα μπροστά στο σκορ.

Στο 62′ τα δεδομένα του αγώνα ανατράπηκαν όταν ο Σερραίος ρέφερι του αγώνα απέβαλε με απευθείας(!) κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Ορφέα, Αχμέτ Κόντο σε μια φάση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους ξανθιώτες και εκνευρισμό για την αυστηρή όπως τόνιζαν αποβολή που είναι η τέταρτη στα τελευταία τρία ματς(!!!).

Όπως είναι λογικό η ομάδα της Καβάλας έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε την ομάδα του Ορφέα έχοντας όμως φλύαρη υπεροχή χωρίς μεγάλη φάση, όλα αυτά μέχρι το 90′ όταν μετά από ένα γέμισμα ο Δερμιτζάκης με προβολή και τον Γιουργούση να κάνει επαφή αλλά να μην μπορεί να διώξει με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-1

Στο πρώτο ματς του 2023 στις 8 Ιανουαρίου ο Ορφέας Ξάνθης έχει νέο εκτός έδρας ματς παίζοντας στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα ενώ ο Βύρωνας έχει δύσκολη έξοδο στην Δράμα με Πανδραμαϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κωνσταντίνος Σαφούρης-Αργυρόπουλος με βοηθούς τους Μαρία Ζαχαριά και Κωνσταντίνο Αχιλλεύς όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ(Μπ. Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσερπές, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Γκατσολάρι, Παντελίδης, Πτηνόπουλος, Ηλιάδης, Χατζόπουλος, Κουρτόγλου. Ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Δεληγιαννίδης, Δερμιτζάκης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γιουργούσης, Τζαμπάζ Χακή, Καλαϊτζόπουλος, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κόντο Αχμ., Μελισσόπουλος(65′ Κριεζής), Κουκουρίγκος, Πασχαλάκης(65′ Αλαγκιοζίδης)

Photos Credit: proininews.gr, Τάσος Πατσίδης

Share it